Hvordan Lage En Bryllupskake

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Bryllupskake
Hvordan Lage En Bryllupskake

Video: Hvordan Lage En Bryllupskake

Video: Hvordan Lage En Bryllupskake
Video: hvordan lage roser for å dekorere en kake 2024, Kan
Anonim

Bryllupskake - dekorasjon av bryllupsbordet. Det skal være høytidelig, tema og deilig på samme tid. Tidligere ble slike kaker dekorert med figurer av bruden og brudgommen eller annet lignende tilbehør, men de nyeste trendene innen bryllupsmote dikterer andre dekorasjonsstiler.

Bryllupskake - dekorasjon av bryllupsbord
Bryllupskake - dekorasjon av bryllupsbord

Nødvendig

Mel, egg, sukker, likør, marsipan, gelé, fløte, sukkermastikk i forskjellige farger, konfektdekor

Bruksanvisning

Trinn 1

Bestem hvor mange nivåer kaken din vil ha. Avhengig av dette, tilbered delte bakervarer med forskjellige diametre. Hvis det bare er en uniform hjemme, kan du spørre naboene eller kjøpe fra butikken. For å lage en tredelt kake, bør bunnkaken ha den største diameteren som passer i ovnen. Hver neste er 15-20 prosent mindre. En stor forskjell mellom de to er uønsket, da det forstyrrer geometrien til bryllupskaken.

Steg 2

Tilbered 300 g mel, 10 egg, 150 g sukker for hvert kilo fremtidig dessert. Vekten av den ferdige kaken beregnes med en hastighet på henholdsvis 150 g for hver gjest. For 20 gjester trenger du en kake som veier 3 kg. Skill de hvite fra eggeplommene. Pisk de hvite sammen med sukkeret til et sterkt skum, og mal eggeplommene med mel. Kombiner begge massene nøye. Rør inn langsomme, sirkulære bevegelser. Hell i største panne og stek i ovnen. Deigen til de neste kakene tilberedes først etter at plassen i ovnen har blitt ledig, ellers er det en risiko for at den legger seg og kjeksene ikke blir så luftige som de burde være.

Trinn 3

Lag fra 100 ml. likør og 50 ml. sukker sirup impregnering for en bryllupskake. Mengden impregnering er angitt per kg. fremtidig dessert. Når du velger en likør, er det bedre å dvele ved smaken som er nærmest smaken av geléen som du vil smøre kakene med. Overdreven smaksnotater kan gi dissonans til den generelle lyden. Når kakene er svale, skjærer du dem forsiktig i to med en skarp kniv med et langt, tynt blad. Mett hver halvdel med likør og sukkerblandingen. Smør deretter en del med gelé. For ham er det bedre å velge en litt syrlig smak, for eksempel kirsebær eller rips. Sukker-søte kaker er av moten. Smør den andre delen med krem.

Trinn 4

Kombiner kakene av samme størrelse på en slik måte at det ser ut som tre kaker. Rull ut marsipanen og pakk kakene på alle sider. Samle dem på en tallerken, og prøv å legge ut så jevnt som mulig, det vil ikke lenger være mulig å skifte kakene. Smør litt krem over marsipanen, hvis ønskelig. Bedre å bruke en konditorspatel enn en vanlig kniv. Men hvis det ikke er noe slikt blad på gården, vil en kniv med et bredt blad gjøre det. Lag roser eller andre blomster av sukkerpastaen. Pynt kaken i skjøtene til kakene med en dekorativ kremkant. Den siste touchen er dekorasjonen i form av sukkerperler. Bryllupskaken er klar.

Anbefalt: