Hvordan Kle Meg Til Valentinsdag

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Kle Meg Til Valentinsdag
Hvordan Kle Meg Til Valentinsdag

Video: Hvordan Kle Meg Til Valentinsdag

Video: Hvordan Kle Meg Til Valentinsdag
Video: Fanget med min kæreste på Valentinsdag! Hvad gjorde LOL Doll og Dipper? 2024, April
Anonim

Valentinsdag er en god grunn til å kle seg pent. På denne romantiske ferien er det bedre å gi opp de vanlige buksene og blusene. Gjør noe hyggelig for deg selv og din kjære - ta på deg en kjole. Valg av kjole vil avhenge av hvor du skal feire denne dagen. Hvis det er en fancy restaurant, kan en lang kjole være tillatt. Hvis du spiser en romantisk middag hjemme, kan du ha på deg en skjede kjole.

Hvordan kle meg til Valentinsdag
Hvordan kle meg til Valentinsdag

Nødvendig

  • - kjole
  • - Høyhelte sko

Bruksanvisning

Trinn 1

Alternativ 1. Valentinsdag er en spesiell dag. Denne ferien er kanskje ikke veldig viktig, men dette er en annen grunn til å si milde ord til din kjære. Når du velger en kjole, må du ta hensyn til funksjonene i figuren din.

En rød kjole er en trygg innsats. Velg en rød skjede kjole som passer perfekt til figuren din. Det er bra hvis det er laget av tykt stoff. Dette vil få figuren din til å se meislet ut. Hvis det er mindre feil i figuren din, bruk shapewear. Ikke glem høye hæler. Beige sko er et flott tillegg. Du vil være sjarmerende i en slik kjole.

Bilde
Bilde

Steg 2

Alternativ 2. Rosa er assosiert med ømhet. Hvis en rød kjole er veldig lys for deg, må du matche din rosa kjoleskygge. Når du velger en kjole, bør du vurdere funksjonene i figuren. Du må understreke fordelene med figuren din. Hvis du har en vakker hals, hender, er du velkommen til å åpne dem. Hvis du har nydelige ben, så vis dem frem. Det skal ikke være for mye rosa. Sko, veske, velg en annen nyanse. Svart, beige. Og selvfølgelig skal kjolen uttrykke humøret ditt, ellers vil du ikke føle deg komfortabel i den.

Bilde
Bilde

Trinn 3

Alternativ 3. Kjoler i beige nyanser ser alltid veldig milde, stilige, delikate ut. Blonder pastell kjole vil gjøre deg til den mest synlige kvinnen på kvelden. Denne kjolen kan suppleres med en høy frisyre. I en slik kjole kan du tillate lyse lepper, vakkert tilbehør. Sko til en slik kjole kan være i lyse farger. Det anbefales til og med å sette et lyspunkt med røde sko.

Anbefalt: