Hvordan Lage Et Album Til Jubileum

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Et Album Til Jubileum
Hvordan Lage Et Album Til Jubileum

Video: Hvordan Lage Et Album Til Jubileum

Video: Hvordan Lage Et Album Til Jubileum
Video: 방탄소년단 BE앨범 굿즈 언박싱 BTS BE ALBUM Merch Unboxing 2024, Kan
Anonim

Et fotoalbum er en symbolsk og veldig hyggelig gave til en rund date. Bilder som viser livshistorien eller forholdet, markert med poetiske eller prosaiske kommentarer, lar deg huske igjen alle de hyggelige tingene som skjedde i livet, og derfor sette deg i stand til fremtidig suksess.

Hvordan lage et album til jubileum
Hvordan lage et album til jubileum

Bruksanvisning

Trinn 1

Å lage et fotoalbum alene er vanskelig. Bedre komme sammen med et lite selskap, der alle vil feire for en viss del: poesi, fotografering, design av selve albumet.

Steg 2

Skriv inn noen A4-ark papp. Det ideelle nummeret er for antall jubileumsår og to til for omslaget. Forbered en ny stripe papp for ryggraden. Beregn tykkelsen basert på den totale tykkelsen på pappboken.

Trinn 3

Legg papparkene (uten deksel) på hverandre. Bøy og rett 2-3 cm fra høyre brede side. Bor flere hull langs foldelinjen. De må samsvare nøyaktig med plassering og størrelse. Før et tynt farget satengbånd gjennom hver av de resulterende "tunnelene". Knyt den i en knute. Så koble sidene gjennom alle hullene.

Trinn 4

Lim sidene nøyaktig langs brettet, lim på dekselet og ryggraden. Dekk dekselet med gullmaling eller farget papir.

Trinn 5

Lim inn flere bilder på hver side i kronologisk rekkefølge (bilder fra ett år på en side). Dekk de tomme områdene med folie eller farget papir, skriv kommentarer på toppen med en vakker skrift.

Trinn 6

Dekorer innsiden av dekselet med applikasjoner, maling, paljetter, perler og rhinestones. På den siste siden, skriv ønsket om fremtiden. Dekk kantene på sidene (sidene) med glittermaling.

Anbefalt: