Bryllupstradisjoner I Tyskland

Innholdsfortegnelse:

Bryllupstradisjoner I Tyskland
Bryllupstradisjoner I Tyskland

Video: Bryllupstradisjoner I Tyskland

Video: Bryllupstradisjoner I Tyskland
Video: 47 Fascinating Wedding Traditions From Around the World 2024, April
Anonim

Tyske bryllup ligner på mange måter andre europeiske bryllup, men det er en rekke tradisjoner som gjør tyske bryllupsfeiringer unike.

Bryllupstradisjoner i Tyskland
Bryllupstradisjoner i Tyskland

Bruksanvisning

Trinn 1

I noen deler av Tyskland er det tradisjon for brudekidnapp før bryllupet, men stort sett er det landsmoro og er en sjeldenhet i byene.

Steg 2

En veldig uvanlig begivenhet holdes dagen før feiringen. Bruden og brudgommen, slektninger, venner og til og med naboer samles hjemme hos bruden for å knuse så mange porslinretter som mulig. Skjærene skal gi lykke til den nye familien.

Trinn 3

En veldig rørende skikk er knyttet til brudens sko. Fra barndommen begynner jenta å spare penger på dem og betaler i butikken med de akkumulerte myntene.

Trinn 4

Tyskerne har tradisjon for å selge en bryllupsdans med en brud eller brudgom. Enhver gjest kan kjøpe seg retten til å danse med en av de nygifte.

Trinn 5

På bryllupsdagen må brudgommen og bruden kutte bryllupsloggen. En ekte sag, en ekte tømmerstokk.

Trinn 6

Vennene til de nygifte prøver å besøke stedet der den første bryllupsnatten vil finne sted på forhånd, og legge igjen en morsom overraskelsesvits der.

Trinn 7

Etter bryllupet sender de nygifte takkebrev til alle bryllupsgjestene. De la bryllupsbildet i hver konvolutt som et minnesmerke.

Anbefalt: