Hvordan Svømme For Epiphany

Hvordan Svømme For Epiphany
Hvordan Svømme For Epiphany

Video: Hvordan Svømme For Epiphany

Video: Hvordan Svømme For Epiphany
Video: Lære at svømme 2024, Kan
Anonim

En av de viktigste ortodokse høytidene, Epiphany, kommer snart. Denne dagen er det en tradisjon blant ortodokse kristne å svømme i et ishull. Kaldt vann og lave temperaturer kan påvirke menneskers helse negativt. Derfor er det nødvendig å svømme på Epiphany riktig og observere visse forhold.

Hvordan svømme for Epiphany
Hvordan svømme for Epiphany

Hvert år øker antall deltakere i denne seremonien. Derfor arrangeres det spesielle steder for bading i Epiphany i vårt land. Representanter for departementet for nødsituasjoner og ambulanser er sikker på å være på vakt der. Til tross for at det er en mulighet for medisinsk hjelp, må hver person uavhengig forberede seg på denne handlingen og følge visse regler.

For det første liker vannet ikke fyll i det hele tatt. Derfor bør det ikke være noe alkoholinntak før du bader.

Du trenger bare å svømme på strengt utpekte steder og ikke improvisere i dette tilfellet.

Du må forberede deg på riktig nedsenking i kaldt vann på forhånd. Under øyeblikkelig nedsenking forekommer forskjellige reaksjoner i menneskekroppen som forårsaker vasospasme og kan føre til forskjellige anfall og hjerneslag. Du må bli vant til kaldt vann gradvis. Før du dykker, er det best å varme opp litt og gjøre noen øvelser, for eksempel å hakke på plass.

Det er viktig å svømme i lukkede badedrakter og badebukser. Etter å ha gått i land er det bedre å tørke av med et vanlig frottéhåndkle og sørg for å umiddelbart skifte til tørre og rene klær. Å nærme seg ishullet i sko som ikke har gummisåle. Hun glir veldig mye på isen.

Eksperter anbefaler å svømme i ullsokker som vil beskytte underbenene dine mot frostskader.

Ikke vær i vannet i lang tid, maksimalt 1-2 minutter. Selv om kroppen raskt ble vant til kaldt vann, kan du ikke føle tilstedeværelse av hypotermi eller forfrysninger.

Bilde
Bilde

Etter bading er det bedre å drikke varm te eller kaffe, som du kan fylle på på forhånd.

Siden det hovedsakelig er kristne som bader i dåpen, er det viktig å lese en bønn når du er nedsenket i vann som vil bidra til å utføre denne vanskelige handlingen. I følge kanonene er det nødvendig å kaste seg ned i vannet tre ganger, men dette er ikke nødvendig. Det er nok bare å være i vannet i en viss tid.

Og generelt, før denne prosessen, er det bedre å tenke flere ganger og bestemme selv om du vil gjøre det eller ikke. I alle fall kan tilstedeværelsen av visse sykdommer i menneskekroppen, spesielt sykdommer i hjerte og blodkar, diabetes mellitus, sykdommer i lungene, mage-tarmkanalen og så videre, tjene som et forbud for bading.

Hvis lysten til å svømme ikke har dukket opp, er det bare å vaske med hellig vann og lese en bønn.

Anbefalt: