Hvor å Svømme Med Delfiner I Moskva

Innholdsfortegnelse:

Hvor å Svømme Med Delfiner I Moskva
Hvor å Svømme Med Delfiner I Moskva

Video: Hvor å Svømme Med Delfiner I Moskva

Video: Hvor å Svømme Med Delfiner I Moskva
Video: BIO-torsdag: Hvordan delfiner svømmer 2024, April
Anonim

Svømming med delfiner vil gi mange hyggelige følelser og vil være et fantastisk minne resten av livet. I Moskva tilbys denne muligheten av Dolphinarium på All-Russian Exhibition Centre.

Fotokilde: PhotoRac-nettstedet
Fotokilde: PhotoRac-nettstedet

Delfinbehandling er en uvanlig, men effektiv måte å avlaste stress og sette pris på skjønnheten i verden rundt deg. Delfiner er spontane og veldig snille. De elsker også å leke med mennesker, både med barn og voksne. Etter å ha svømt med en delfin, forbedres helsetilstanden, en belastning av kraft og positivitet vises. Kjærlige og intelligente dyr hjelper mennesker å huske at de er en del av naturen.

Svømming med delfiner ved Moskva delfinarium på det russiske messesenteret

Dolphin Land er for tiden den eneste institusjonen i hovedstaden hvor du kan svømme med en delfin. Kostnaden for tjenesten varierer fra 5 til 10 tusen rubler. Det tar 10 minutter å kommunisere med dyr i vannet. Du kan delta på showet for å se nærmere på forholdene i bassenget.

Du kan svømme alle ukedager, unntatt mandag. Det forhandles om nøyaktig tidspunkt når du kjøper billett. Alle søknader er foreløpig avtalt, det gis tre dager for betaling. Du kan kjøpe et gavekort med hjemlevering og betale for tjenesten både kontant og med kredittkort.

Delfinene som holder de besøkende selskap er Ramses og Bella. Marine innbyggere svømmer med mennesker under tilsyn av en instruktør. Kurs holdes med obligatorisk overholdelse av sikkerhetsregler og sanitære standarder.

Du skal ikke være redd for dyr, de biter ikke og er veldig vennlige. Tvert imot, de vil hjelpe besøkende til å roe seg ned og føle livsglede og bevegelse. Det er viktig å vite at personer med nedsatt funksjonsevne og barn med nedsatt funksjonsevne trenger spesielle økter med lege. Dolphinarium tilbyr kun underholdningstjenester.

Grunnleggende regler for svømming med delfiner

Alle som er over syv år uten helseproblemer, kan svømme med delfiner. Personen må kunne svømme og få instruksjon fra en trener. Før svømmeturen må du ta en dusj, du trenger personlige tøfler og et håndkle.

Den besøkende må følge alle anbefalingene fra instruktøren, som observerer hva som skjer fra plattformen. Han sier tydelig hva som kan og ikke kan gjøres, overvåker oppførselen til delfiner og mennesker, og advarer om mulige vanskeligheter.

Besøkende ankommer 10 minutter før kursstart, sen ankomst er ikke tillatt. Fotografering og videofilming er tillatt.

Det er forbudt å svømme med delfiner for barn under syv år, gravide og personer som lider av hudsykdommer. Hvis reglene brytes, kan du bli fjernet fra bassenget uten refusjon for billetten.

Hvis du drømte om å svømme med en delfin siden barndommen, er det på tide å handle. Kommunikasjon med et vakkert og sjarmerende dyr vil være til nytte for både kropp og sjel. I tillegg vil betydelige mengder billettinntekter gå til fôring og oppbevaring av delfiner. Dermed kan du takke disse vakre skapningene og hjelpe delfinariet.

Anbefalt: