Hvordan Lære å Svømme I Store Bølger

Hvordan Lære å Svømme I Store Bølger
Hvordan Lære å Svømme I Store Bølger

Video: Hvordan Lære å Svømme I Store Bølger

Video: Hvordan Lære å Svømme I Store Bølger
Video: Baldi i det virkelige livet! Baldi er min lærer ?! Hva gjorde mamma? Baldi's Basics morsom video 2024, April
Anonim

Mange russere elsker å slappe av på sjøen. Men å svømme i sjøvann er farlig fordi bølgene som dannes på overflaten er mye større enn i elver og innsjøer. Derfor er det noen få regler å huske på for å hjelpe deg med å svømme i sterke bølger.

Hvordan lære å svømme i store bølger
Hvordan lære å svømme i store bølger

For å komme inn i vannet eller lande i høye bølger, vent på intervallet mellom brenningen og den reflekterte bølgen. Mens du er i vannet, velg et område ved kysten med sandstrender eller småstein. Dette nettstedet er det tryggeste å komme seg ut av vannet i tilfelle sterke bølger. Når du nærmer deg kysten, rull over på ryggen med føttene pekende mot kysten. Svøm med andre ord på ryggen, føttene først. Ikke bekymre deg for at du i denne posisjonen vil svømme sakte - selve surfebølgen fører deg til kysten. Men pass på at du i denne stillingen er nesten ubeskyttet hvis bølgen dekker deg. Rull derfor på ryggen bare foran kysten, og ikke på forhånd. Hold kroppen flytende, flytt til kysten med strykebevegelser på hendene. Gjør deg klar til å slå bunnen med føttene.

Så snart bølgen avtar, senk bena og stå på bunnen. Rett etter det, begynn å raskt bevege deg mot kysten med bølgen. Se på bølgene. Når en bølge reflektert fra kysten nærmer seg, vri deg sidelengs mot den, len deg i retning, hvil føttene og prøv å holde deg på plass. Når den reflekterte bølgen har passert, fortsett å gå i land. Alle bølgene stiger og faller gradvis, så hold deg til den minste bølgen for en tryggere utgang.

Hvis bølgene er små, svøm rolig, stiger og ruller av dem. For å overvinne en stor bølge, ta et pust på forhånd, hold pusten og dykk under den. Hvis du blir fanget i en sterk tidevannsbølge mens du svømmer mot kysten, ikke prøv å overvinne den. Prøv å rulle over på ryggen, føttene først, som beskrevet ovenfor.

Når du svømmer i store bølger, kan du prøve brystslag. Det er denne svømmestilen som lar deg svømme lenge og holde deg på vannet i sterke bølger, noe som gir god utsikt. Sjekk bevegelsesretningen oftere, styr deg av retningen til bølgene og gjenstandene som er synlige i fjæra. Pust luften bort fra den nærliggende bølgen. Det er bedre å overvinne store møtende bølger med en kryp på brystet eller på siden, i alle andre tilfeller, svøm med et brystslag.

Anbefalt: