Hvordan Feire 1. April Bedre Og Morsommere

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Feire 1. April Bedre Og Morsommere
Hvordan Feire 1. April Bedre Og Morsommere

Video: Hvordan Feire 1. April Bedre Og Morsommere

Video: Hvordan Feire 1. April Bedre Og Morsommere
Video: Сводные таблицы Excel с нуля до профи за полчаса + Дэшборды! | 1-ое Видео курса "Сводные Таблицы" 2024, Kan
Anonim

1. april er dagen for latter, vitser og praktiske vitser. Hvis du ikke fleiper med noen 1. april, så vurder at dagen er bortkastet. Du kan forberede deg på en morsom ferie på forhånd. Men når du kommer med sprell, må du huske at de ikke skal fornærme eller fornærme noen.

Hvordan feire 1. april
Hvordan feire 1. april

Bruksanvisning

Trinn 1

Begynn å feire ferien med en tegning av husstanden. Stå opp tidlig, og mens alle sover, bland inn tøfler - igjen med høyre, liten med stor, og så videre. Det samme kan gjøres med klær. Noen små gjenstander, som sokker eller strømpebukser, kan henges opp fra lysekronen. Familien din vil lenge tenke på hvorfor tingene de la ved siden av seg i går, har flyttet til andre steder. Men så kan dere le sammen av en vits til frokosten.

Steg 2

Du kan også komme på jobb tidlig og sette opp noen vitser for kollegene dine. Erstatt salt for sukker i en sukkerskål, og hell te i en kaffeboks.

Trinn 3

Ring resepsjonen og informer kontorsjefen om at Philip Kirkorov eller en annen stjerne eller kjent person vil komme til deg i dag. Kom med en sann historie om hvorfor stjernen trengte å komme til kontoret ditt. Bare gjør det slik at ingen kjenner deg igjen. Om fem minutter vil nyheten spre seg til alle avdelinger, og alle ansatte vil bruke hele dagen på å vente på stjernen.

Trinn 4

Send meldinger til kollegaer via post eller via en agent med et lite program som får datamaskinen til å gjøre noe spontant. For eksempel kan du åpne og lukke en DVD-ROM eller skrive ord med store og små bokstaver, for eksempel slik: KONTRAKT FOR REALISERING.

Eller her er en annen vits med de som holder slemme bilder på arbeidsdatamaskinen eller liker å spille spill i stedet for å jobbe. Mens den ansatte er borte, åpner du det mest avslørende bildet eller spillet på datamaskinen sin. Reduser den litt i størrelse slik at du kan se ikonene fra skrivebordet. Ta et skjermbilde av denne "styggheten", og bruk deretter grafisk editor for å konvertere den til en JPG-fil. Sett det resulterende bildet som skrivebordsbakgrunn. Og se på reaksjonen fra medarbeideren når han kommer tilbake. Først vil han prøve å lukke bildet eller spillet, så vil han tro at datamaskinen har "frosset" og vil starte den på nytt, og hvor overrasket han vil bli når og etter at han ser den samme sprutskjermen. Et viktig poeng: avtal først disse vitsene med systemadministratoren.

Trinn 5

Du kan overraske forbipasserende på gaten med utseende og oppførsel. Avtal for eksempel med venner å kle seg ut som kriminelle og politimenn. La to ta på seg svarte strømper på hodet, to eller tre til vil bli forvandlet til opprørspoliti, en person kan være forkledd som sikkerhetsvakt. Du løper ut av inngangen i følgende rekkefølge - først en vakt som roper noe som "Alle skurkene!", Så opprørspoliti. Folk rundt begynner å tenke at opprørspolitiet fanger vakten, og så løper "kriminelle" i svarte strømper og følger de andre. Forbipasserende vil lenge lure på hvem som fikk tak i hvem og hva det var.

Trinn 6

Inviter vennene dine til en kafé mens du prøver å få dem til å komme uten penger (for eksempel fortell dem at du har en grunn, og du behandler). Enig med servitøren om å betale regningen på forhånd slik at vennene dine ikke vet om det. Og etter samlingene "oppdag" at du har glemt lommeboken hjemme og tilbyr å stikke av uten å betale.

Trinn 7

Send SMS til alle vennene dine om at du er i trøbbel og trenger hjelp. Be dem komme til en kafé eller besøke deg og ta med deg latterlige ting, for eksempel en live kylling eller en gammel ødelagt TV. Du kan også markedsføre vennene dine for en øl og en matbit. For eksempel kan man sende en SMS med en forespørsel om å ta med en kasse med øl, en annen - tørket fisk eller saltede nøtter. Og feir deretter sammen en god ferie - April Fool's Day.

Anbefalt: