Nyttige Tips Til Brudgommen

Nyttige Tips Til Brudgommen
Nyttige Tips Til Brudgommen

Video: Nyttige Tips Til Brudgommen

Video: Nyttige Tips Til Brudgommen
Video: Bryllupstøj til mænd - lidt tips til brudgommen fra David K (HD) 2024, Kan
Anonim

Et bryllup er selvfølgelig en viktig begivenhet for elskere. Ved feiringen er de nygifte hovedpersonene, men av en eller annen grunn skjedde det at bruden gis mer oppmerksomhet selv når hun forbereder seg på bryllupet. Brudgommen skal heller ikke fratas oppmerksomhet, fordi han også trenger råd om hvordan du velger riktig tilbehør til en drakt, om det er nødvendig å følge punktlighet osv.

Nyttige tips til brudgommen
Nyttige tips til brudgommen

Om utseende

Brudgommen må se upåklagelig ut og stemme overens med den valgte han. På kvelden før bryllupsdagen bør du klippe håret og barbere ansiktet jevnt.

Den klassiske versjonen av brudgommens klær er en dress (mørk farge), en hvit skjorte, et grått eller hvitt og svart slips (slips), en lysegrå vest, mørke sokker og svarte støvler.

Når du velger en dress til bryllupsseremonien, bør brudgommen først og fremst fokusere på kroppsstrukturen. For eksempel, hvis en manns høyde er liten, er det bedre å ikke velge lange og brede jakker. En tredelt dress er ideell for en brudgom i alle høyder og bygninger.

Lengden på buksen til en bryllupsdrakt bør være optimal. Buksen skal ikke være for lang eller for kort. Det antas at beinet skal nå midten av skoen.

En annen viktig nyanse er boutonniere. Den skal være liten, harmonisk utfylle mannens bryllupsbilde og kombineres med brudens bukett.

Om punktlighet og etikette

I følge bryllupstradisjoner kjører brudgommen opp til brudens hus i en dekorert bil for å gå til registret for registrering. Så, brudgommen er forpliktet til å komme til bruden i tide og følge reglene for punktlighet. Husk at bruden allerede er for bekymret, og forsinkelsen din vil bare irritere henne og ødelegge den festlige stemningen før bryllupet.

Brudgommens oppførsel ved bordet skal være taktfull. Mat og drikke bør spises forsiktig uten å fargelegge drakten.

Brudgommen må bære bruden i armene. Dette høytidelige øyeblikket skjer ofte når de nyopprettede ektefellene forlater registret. For ikke å gjøre en feil i dette tilfellet, må brudgommen gå på sport på forhånd (flere måneder før bryllupet).

Noen små triks

  • Brudgommen må, gå ved siden av bruden, nøye overvåke for ikke å tråkke på kanten av den vakre kjolen og ikke bli skitten.
  • Under bryllupsseremonien og under vielsen må brudgommen være seriøs, og svar tydelig på spørsmålene fra registraren.
  • Spesiell forsiktighet må utvises med ringene. Denne bryllupsattributtet skal ikke gli ut av hendene dine, da dette anses som et dårlig varsel.
  • Etter registrering av ekteskap og bryllup, på banketten, får brudgommen vise sin sans for humor og evne til å tulle.
  • Brudgommen skal ikke la forlovede være alene i lang tid. Ikke bare vil bruden føle seg forlatt, hun kan fortsatt bli kidnappet for deretter å be om løsepenger fra en uoppmerksom ektefelle.
  • Brudens gode humør avhenger i stor grad av brudgommen. Hun vil sannsynligvis ikke like det hvis den utvalgte drikker store mengder alkohol i bryllupet.

Jo bedre og mer taktfull brudgommen vil oppføre seg i bryllupet, jo mer vellykket blir denne feiringen.

Anbefalt: