Hvordan Velge Bryllupssko Til Brudgommen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Velge Bryllupssko Til Brudgommen
Hvordan Velge Bryllupssko Til Brudgommen

Video: Hvordan Velge Bryllupssko Til Brudgommen

Video: Hvordan Velge Bryllupssko Til Brudgommen
Video: Erlings bryllupstale til Ragnhild, 30. juni 2012 2024, April
Anonim

Under hele bryllupsfeiringen: både på registerkontoret og ved seremonien til forløsning av bruden, og under fotografering, og i restauranten, må de nygifte være energiske og aktive. Og deres mobilitet avhenger i stor grad av bryllupsskoene. Dessuten er det ikke enklere å velge det til brudgommen enn for bruden.

Hvordan velge bryllupssko til brudgommen
Hvordan velge bryllupssko til brudgommen

Bruksanvisning

Trinn 1

Smale bryllupssko med spiss tå kan gi brudgommens ben et slankt utseende. Husk at sko og støvler med firkantede tå eller ovale tå ikke passer bra med formelle dresser og forretningsdresser. Det eneste unntaket er smokingen. Bare han er tradisjonelt brukt med sko med en rund tå.

Steg 2

Det mest populære valget av bryllupssko til brudgommen er lette mokkasiner uten snørebånd. Hvis du bestemmer deg for å skinne ved et bryllup i sko med blonder, må du sørge for at de er så tynne som mulig og farget i samme farge som selve skoene.

Trinn 3

Det tradisjonelle materialet for å lage bryllupssko til brudgommen er lær. Den kan være enten matt eller blank. Fløyelsko er et utmerket alternativ for herresko for en bryllupsfeiring.

Trinn 4

Bryllupssko til brudgommen kan være i samme farge som dressen eller skape kontrast med den. Men husk at brudgommens sko under ingen omstendigheter skal bli et lyspunkt mot bakgrunnen av dressen hans.

Trinn 5

Matt eller skinnende sorte sko er perfekte for en sort eller mørk grå drakt av brudgommen. Med en hvit bryllupsdrakt kan du bruke enten hvite sko eller matche fargen på skjorten din. Svarte bryllupssko vil være et fantastisk tillegg til den lysegrå drakten. Selv om feiringen er planlagt på dagtid, velg gjerne hvite sko. Hvis antrekket ditt er brunt, se etter brune eller svarte sko. Lysebrune brudesko passer til en krem- eller solbrun dress.

Trinn 6

For å forhindre at bryllupsfeiringen blir en uutholdelig test for deg, gi opp klumpete, tunge, massive bryllupssko med tykke såler. Gi fortrinn til komfortable sko laget av naturlige materialer.

Anbefalt: