Hvordan Stille Spørsmål Til Brudgommen På Løsepenger

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Stille Spørsmål Til Brudgommen På Løsepenger
Hvordan Stille Spørsmål Til Brudgommen På Løsepenger

Video: Hvordan Stille Spørsmål Til Brudgommen På Løsepenger

Video: Hvordan Stille Spørsmål Til Brudgommen På Løsepenger
Video: Brudgommen glemmer talen 😬 😰 😱 2024, Kan
Anonim

Bryllupsdagen har kommet. Bilene ble vasket og dekorert, en restaurant ble bestilt, venner, brudeparet i full kjole samlet. Du kan gå til registret, men før det vil den fremtidige ektemannen måtte gjennomgå den siste, avgjørende testen - løsepenger til bruden. Hvordan kan venninner forberede denne vanskelige testen?

Hvordan stille spørsmål til brudgommen på løsepenger
Hvordan stille spørsmål til brudgommen på løsepenger

Det er nødvendig

  • - Whatman papir;
  • - fargede markører;
  • - teip;
  • - Ballonger;
  • - tråder;
  • - 3 nøkler;
  • - bilder;
  • - farget papir;
  • - saks;
  • - brett;
  • - pakke.

Bruksanvisning

Trinn 1

Når du begynner å forberede løsepengescenariet, finn ut karakteren til brudgommen. Noen kan lykkelig og bekymringsløs danse på bekkenet, synge til gitaren og rope på hele inngangen om kjærlighet til bruden, mens for noen slike oppgaver kan virke for ekstreme. Det er trist hvis løsepenger blir overskygget av en følelse av klosset og brudgommens nektelse av å utføre oppgaver. Ta kontakt med den kommende kone om løsepenger.

Steg 2

Tenk på hurtige spørsmål, prøv å holde dem humoristiske. Du kan for eksempel spørre om plasseringen av en føflekk på ansiktet til bruden, noe som faktisk ikke er det. Ikke still for enkle eller for kompliserte spørsmål. Husk at brudgommen ikke vil komme alene, så prøv å ta med hele den nygifte suiten i ditt scenario. Påminn vennene dine om å hjelpe brudgommen med utfordringene.

Trinn 3

Hvis den fremtidige ektemannen vet hvordan man spiller musikkinstrumenter, bruk denne ferdigheten c. Foreslå for eksempel serenading av den nygifte. Forbered verktøyet på forhånd. Ta også vare på musikken til dansekonkurransen i buyout-scenariet på forhånd. Be for eksempel brudgommen og vennene hans om å danse de små andungene.

Trinn 4

Tilbyr å finne ut hvor godt brudgommen kjenner sin fremtidige kone. For å gjøre dette må du lage en plakat med tall som er meningsfylte for bruden. Dette kan være fødselsdatoer, bekjente, tall som angir størrelsen på klær, sko, ringer, husnummer, leilighetsnummer, transport osv. Design en plakat, for eksempel en blomst med et nummer skrevet på hvert kronblad.

Trinn 5

Bruk trappene ved inngangen, som den fremtidige ektemannen vil klatre opp til leiligheten. Klipp ut hjerter fra papir, lim dem på trappetrinnene og be brudgommen, tråkke på hjertene, til å kalle bruden kjærlig. Som et alternativ - ring forskjellige diminutive former for navnet hennes. Det er ikke så lett å komme med så mange navn til din elskede. Eller be den nygifte om å fortelle deg hvordan han vil hjelpe sin fremtidige kone med husarbeid. Hvert trinn er en ting. Du kan også foreslå å nevne årsakene til at den fremtidige mannen gifter seg og tråkker på hvert trinn.

Trinn 6

Slå inngangen til brudens leilighet. Skjul nøkkelen til leiligheten i ballongene - la brudgommen gjette i hvilken ballong den nødvendige nøkkelen er skjult. Hvis han tar feil, må han betale en bot, hvis beløp skal skrives på forhånd på kulene med en markør. Du kan også skjule nøkkelen i et av tre glass med ugjennomsiktig drikke, for eksempel juice i forskjellige farger. Be vennene til den nygifte om hjelp med en drink for å se om nøkkelen er der. Eller inviter din kommende mann til å ringe på døren med hælen. Selvfølgelig vil venner hjelpe i denne oppgaven.

Trinn 7

Stikk flere barnebilder på veggen i leiligheten, hvorav den ene viser bruden. Spør brudgommen hvilken. I tilfelle en feil, be din fremtidige ektemann om å betale boten og prøv igjen. Som en bot kan du ikke bare bruke penger, men også søtsaker til brudepikene. Eller be om å utføre noen straffetildeling.

Trinn 8

Hvis du har et godt minne, still spørsmål i vers. De er enkle å finne eller komponere selv, og en slik løsepenge vil se mye mer festlig og interessant ut. Vits, smil, glatt ut klosset. Husk at brudgommen er bekymret og vær nedlatende. Ikke krev svar på spørsmålet på alle måter, det er bedre å utnevne en strafferamme eller la dem lønne seg.

Anbefalt: