Hvordan Skrive Spørsmål Til Brudgommen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Skrive Spørsmål Til Brudgommen
Hvordan Skrive Spørsmål Til Brudgommen

Video: Hvordan Skrive Spørsmål Til Brudgommen

Video: Hvordan Skrive Spørsmål Til Brudgommen
Video: Ny Dipper kjæreste ?! Den verste dato! Gravity Falls og Monster High i virkeligheten 2024, Kan
Anonim

Ransom gjøres tradisjonelt ved bryllup av brudepikene. En av dens uunnværlige komponenter er spørsmål til brudgommen. Ofte er de forbundet med preferanser, smak og ønsker fra bruden.

Hvordan skrive spørsmål til brudgommen
Hvordan skrive spørsmål til brudgommen

Nødvendig

  • - markører;
  • - kort;
  • - papir / papp.

Bruksanvisning

Trinn 1

Snakk med bruden. Hvis du ikke kjenner brudgommen godt nok, vil det være mye vanskeligere å formulere spørsmål. Snakk med vennen din om hvilke spørsmål som kan være pinlige for hennes fremtidige ektefelle, og hvilke som er best å ikke stille i det hele tatt.

Steg 2

Husk at jobben din ikke skal være å stille et spørsmål som brudgommen ikke kan svare på. Spørsmålet skal være slik at brudgommen vet svaret. Du kan tenke på komiske spørsmål. Det er ikke så mye korrektheten i svaret som betyr noe som originaliteten.

Trinn 3

Finne opp spørsmål om bruden. Ofte inkluderer disse størrelsen på den elskede. For eksempel benstørrelse, ringer, midje osv. Videre kan spørsmålsformen variere. Så du kan skrive spørsmål på kort og enten lese dem opp eller gi dem til brudgommen. Du kan legge til svaralternativer, som i stor grad vil lette oppgaven for brudgommen. Kompliser oppgaven og skriv ferdige svar, i dette tilfellet tall, og brudgommen må selv gjette hva disse tallene betyr.

Trinn 4

Vær oppmerksom på spørsmålene som fremhever forholdet til de nygifte. For eksempel kan du be brudgommen om å gi navn på dato og sted for første date, bekjennelsesdag, stedet for det første møtet med bruden osv. Disse spørsmålene stilles best med 3 mulige svar. En av dem skal være sant, den andre skal være lik sant, men ikke sant, og den tredje skal være morsom, morsom og kanskje til og med absurd.

Trinn 5

Still noen spørsmål om den fremtidige svigermor til brudgommen. Dette bildet er så symbolsk at nesten ingen løsepenger er fullstendig uten det. Be brudgommen om det fulle navnet på brudens mor, fødselsdato og øyenfarge, spesielt hvis den er den samme som brudgommens utvalgte.

Trinn 6

Spør brudgommen hva som er brudens favorittfarge, hvilken drink hun foretrekker, hvilken rett hun lager oftest, hvilken bil hun liker mest osv. For hvert galt svar må brudgommen betale og underholde brudepikene som fører løsepenger. Etter å ha gitt det riktige svaret tar brudgommen et nytt skritt mot sin skjebne.

Anbefalt: