Hvordan Komme Med Spørsmål Til Brudgommen På Løsepenger

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Komme Med Spørsmål Til Brudgommen På Løsepenger
Hvordan Komme Med Spørsmål Til Brudgommen På Løsepenger

Video: Hvordan Komme Med Spørsmål Til Brudgommen På Løsepenger

Video: Hvordan Komme Med Spørsmål Til Brudgommen På Løsepenger
Video: Harley Quinn vil være brud. Battle Brides Ladybug vs Harley Quinn. Katt Noir brudgommen 2024, Kan
Anonim

Brudepenger er et av de mest spektakulære og morsomme elementene i et bryllupsmanuskript. Historien om fremveksten av denne tradisjonen er forankret i en fjern fortid. Betydningen er ikke bare for å underholde gjestene, men for å bevise at brudgommen er bruden verdig, at han for hennes skyld er klar til å overvinne alle vanskeligheter, betale løsepenger, vise sin styrke, intelligens og oppfinnsomhet. Bruden blir ikke gitt til brudgommen før han gjetter kjærestenes gåter eller gir de tilstedeværende søtsaker, mynter og champagne. Hva løsepenger vil være, avhenger av fantasien til vitnet og bruden.

Hvordan komme med spørsmål til brudgommen på løsepenger
Hvordan komme med spørsmål til brudgommen på løsepenger

Bruksanvisning

Trinn 1

Tenk først over hvordan du vil gjøre løsepenger. Det er slett ikke nødvendig å bruke standardskriptet som brukes på mange bryllup for å gjennomføre det. Kom opp med det selv ved hjelp av venninnene dine og vitne. Gjør noe uvanlig som din kommende mann og alle gjestene vil huske i årene som kommer.

Steg 2

Begynn å forberede løsepenger ved å velge konkurranser, gjøre små oppgaver og komme med rim om bruden og brudgommen. Husk at løsepenger ikke handler om å frarane vitnet og brudgommen, men å sette på en teaterforestilling. Derfor, når du tegner et manus, er det nødvendig å være veldig oppmerksom på sanger, danser, scener, kostymer og lage mange festlige dekorasjoner.

Trinn 3

Beregn nøyaktig den omtrentlige tiden det er nødvendig for brudgommen å bestå hver test, og, i tilfelle du bestemmer hvilken av konkurransene du kan donere hvis du ikke klarer å oppnå den tildelte tiden.

Trinn 4

Når du velger en festturnering, må du huske å tenke på brudgommen. Alle må ta hensyn til om den forlovede vil være i stand til å fullføre denne eller den andre oppgaven, ellers kan du ødelegge hele høytidelig øyeblikk, og den unge brudgommen vil ankomme registret, både moralsk og fysisk sliten.

Trinn 5

Tenk deg hvordan din elskede mann vil føle og se ut når du gjør det. Ikke ta med komplekse konkurranser med vann, mel eller andre bulkprodukter i ditt scenario, da brudgommen kan bli skitten og forbli skitten.

Trinn 6

Diskuter alle konkurranser med din elskede på forhånd, slik at han i fremtiden kan bestå alle testene med verdighet. Hjelp ham med å forberede alt som trengs for løsepenger, skriv ham en liste over ting som skal til for å bestå testene. Med deres hjelp vil brudgommen kunne betale seg for en feil utført oppgave.

Trinn 7

Ta med løsepenger spørsmål som ikke vil få den unge mannen til å tenke lenge, og han kan lett gi det riktige svaret på dem.

Anbefalt: