Hvordan Innløse En Brud Til Brudgommen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Innløse En Brud Til Brudgommen
Hvordan Innløse En Brud Til Brudgommen

Video: Hvordan Innløse En Brud Til Brudgommen

Video: Hvordan Innløse En Brud Til Brudgommen
Video: Maria & Ronny Got Married, "The Surprise" - Ålesund Church - Norway (HD) 2024, Kan
Anonim

Løsepenger for bruden regnes som en tradisjonell russisk skikk. Tidligere ble brudgommen møtt ved inngangen til landsbyen og arrangerte forskjellige tester for ham for å demonstrere sin styrke, intelligens og oppfinnsomhet. Gjennom årene har løsepenger endret seg litt, men essensen har vært den samme: å muntre alle opp og overbevise de tilstedeværende om at bruden har valgt en verdig brudgom.

Hvordan innløse en brud til brudgommen
Hvordan innløse en brud til brudgommen

Nødvendig

  • - godteri;
  • - champagne;
  • - penger.

Bruksanvisning

Trinn 1

Kom til løsepenger med ditt vitne og venner. Brudgommen trenger ikke å gjennomgå alle prøvelser av slektninger og brudepiker alene. Verken det ene eller det andre vil være imot hjelpen og tipsene til "følget" ditt. Tvert imot, i noen konkurranser, som allerede har blitt tradisjonelle for innløsning, kreves deltakelse av to eller flere personer.

Steg 2

Forbered deg på forhånd for at all sjenanse og selvtillit må henvises til bakgrunnen. På løsepenger er det ikke så mye riktige og raske svar som er viktig som evnen til å få gjestene til å le og navigere i vanskelige situasjoner.

Trinn 3

Forbered godteri, champagneflasker og penger. Mens hovedformålet med tilbakekjøpet er å muntre deg opp og skape en festlig atmosfære, vil du ikke gjøre det uten økonomiske kostnader. Vanligvis vil alle pengene du gir til slutt gå tilbake til deg eller brudens foreldre.

Trinn 4

Bytt store regninger til mindre. Det ideelle alternativet ville være å ha regninger med forskjellige valører og forskjellige land i lommeboken. Før løsepenger starter, vil det være mulig å si at du har reist over hele verden på jakt etter en så fantastisk brud, og nå har du endelig funnet henne, og du vil betale med penger ikke bare lokale, men også utenlands.

Trinn 5

Alle testene som brudgommen må gjennom kan deles i tre grupper: kunnskap om bruden, oppfinnsomhet, styrke. Derfor, på forhånd, som ved en tilfeldighet, finn ut av din elskede hvilken farge hun elsker mest, hvilke blomster hun foretrekker, hva heter moren hennes. Hvis du tviler på minnet ditt, kan du se din elskede i øynene før feiringen og angi datoen for fødselen hennes. Disse spørsmålene er veldig vanlige i buyouts. Det er også verdt å huske alle datoene som er knyttet til forholdet ditt.

Trinn 6

I hurtige konkurranser, prøv å finne den enkleste løsningen. For eksempel er oppgaven utbredt når du trenger å drikke vann fra en treliters boks, på bunnen som er nøkkelen til brudens leilighet. I stedet for å drikke alt vannet, kan du forsiktig helle det ut og ta nøkkelen til deg selv.

Anbefalt: