Hvordan Innløse En Brud

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Innløse En Brud
Hvordan Innløse En Brud

Video: Hvordan Innløse En Brud

Video: Hvordan Innløse En Brud
Video: Student Video: Young & Beautiful 2024, Kan
Anonim

Sannsynligvis er ikke noe bryllup komplett uten den morsomste og morsomste seremonien - brudens løsepenger. Siden eldgamle tider betalte representanter for en familie en annen for en brud. Det er sant at hvis det tidligere var en seriøs test, så i dag gir komiske konkurranser og hindringer som er forberedt for brudgommen av brudepiker og pårørende alle en positiv holdning til den kommende feiringen. Hvordan gjennomføre løsepenger for lønnsomt å "selge" både bruden og underholde gjestene?

Hvordan innløse en brud
Hvordan innløse en brud

Bruksanvisning

Trinn 1

Prøv å ikke ta manus fra Internett, hvis ord gjentas fra generasjon til generasjon. Det viktigste her er å vise oppfinnelsen din. Tenk på hva brudgommen er interessert i, hva er brudens hobby, eller kanskje en vanlig hobby introduserte dem. Og basert på dette, kom med et manus. For eksempel, hvis brudgommen er en fotballspiller, må du gi et gult kort for hver testmiss og et rødt kort for en dobbel. Skriv kostnadene for kortet på de røde - og la ham lønne seg. Hvis brudgommen er en militærmann - komiske tester av styrke og fingerferdighet, og hvis bruden jobber i en skjønnhetssalong - la henne gjette favorittleppestiftfargen eller hånden på fotografiene.

Steg 2

Involver brudgommen til å fullføre oppgaver og venner. La dem rope kjærlighet til bruden sammen, syng en sang - generelt, hjelp brudgommen til å overvinne hindringer. For eksempel vil de bære den på hendene over et improvisert gjerde eller en tegneserieelv, hjelpe til med å få en ballong som flyr under taket med en oppgave knyttet til den, se etter en nøkkel til en leilighet blant mange postkasser.

Trinn 3

Falske bruder blant slektninger og venner skaper alltid latter og moro - bestemødre, forkledd bror eller onkel. Arranger en "bryllupsbom": La den falske "bruden" møte brudgommen i hver etasje og be om å bli gift. Den ene er munter, behandler alle gjester, skjenker vin. Den andre er en forfører, lover et himmelsk liv, den tredje er en voksen og erfaren, sier at hun vil beskytte ham som en sønn, den fjerde er en hooligan, "fra gårdsplassen." De må overtale brudgommen til ikke å gå lenger. Han nektet - la ham betale, fordi "bruden" kan bli fornærmet. Og hvis de falske skjønnhetene også spiller sin rolle perfekt, vil en slik løsepenger bli husket lenge.

Trinn 4

"Veien til hjertet av bruden ligger gjennom magen" - med dette mottoet, la bartenderen komme ut til gjestene med et brett med paier, hvorav den ene inneholder nøkkelen til brudens dør. Alle gjester kan hjelpe her. I tillegg kan bartenderen spørre brudgommen hva han vil være den fremtidige kona til frokost. Svarene kan ordnes i deler av et diagram på et darttavle eller legges i en boks. Naturligvis betaler brudgommen for et upassende alternativ som "pølsesmørbrød" eller "ingenting, la henne lage mat", men "jordbær med fløte" eller "pannekaker med kirsebærsyltetøy" skal smelte bartenderens hjerte.

Trinn 5

Mange kostymer, annet tilbehør og rekvisitter er velkomne under gjennomføringen av løsepenger. Brudgommen er tross alt klar for hva som helst for sin elskede skyld. Men overdreven fantasi kan ødelegge saken: det er ikke nødvendig å ta på seg en dykkerdrakt eller brannmann på brudgommen - en hjelm eller maske er nok. Men for eksempel er englevinger ganske mulig, spesielt hvis du gjennomfører en løsepenger under kodenavnet "Ekteskap blir laget i himmelen." Her kan du danse, og gjette navnet på bruden under fruktskivene, og sprengte blå og hvite kuler som er skjulte notater med oppgaver eller spørsmål. Forresten, til tross for det himmelske livet, bør vi ikke glemme "Fundraising for de sultende gjester".

Anbefalt: