Hvordan Gjennomføre Løsepenger Ved Et Bryllup

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Gjennomføre Løsepenger Ved Et Bryllup
Hvordan Gjennomføre Løsepenger Ved Et Bryllup

Video: Hvordan Gjennomføre Løsepenger Ved Et Bryllup

Video: Hvordan Gjennomføre Løsepenger Ved Et Bryllup
Video: Выбери правильный путь чтобы СПАСТИ НЕВЕСТУ Ледибаг! Почему Салли и Ларри УКРАЛИ невесту? 2024, Kan
Anonim

Et bryllup er en av de morsomste begivenhetene i livet. Og løsepenger er en integrert del av det. Denne skikken har ikke mistet relevansen. Først nå overhaler brudgommen på spøken forskjellige konkurranser, og betaler ikke for bruden med storfe.

Hvordan gjennomføre løsepenger ved et bryllup
Hvordan gjennomføre løsepenger ved et bryllup

Nødvendig

  • - internettet;
  • - ballonger;
  • - farget papp;
  • - tusjer / tusjpenner;
  • - en nål;
  • - plakater.

Bruksanvisning

Trinn 1

Fordel ansvar blant brudepikene. Som regel forbereder et vitne løsepenger, men ingen forbyr henne å be om hjelp fra andre gjester fra brudens side. Forberedelsene vil bli raskere og enklere hvis flere personer er involvert. Så noen vil være ansvarlig for en del av løsepenger foran inngangen, noen vil ordne landing, noen vil plukke opp alle elementene som er nødvendige for løsepenger, etc.

Steg 2

Velg et scenario for innløsning. Du finner den ferdige versjonen på Internett, magasiner eller bøker. Den beskriver ikke bare konkurranser og tester for brudgommen og vennene hans, men også ordene du må snakke. Oftest er løsepenger dedikert til ett emne, for eksempel pirat, folk, etc.

Trinn 3

Kom opp med et løsepenge scenario selv. For det første vil du ha mer frihet i valg av konkurranser, og for det andre vil du kunne lage en løsepenger som passer dine nygifte. Finn ut om de har felles hobbyer og begynn å tenke på manuset.

Trinn 4

Start innløsning foran inngangen. Her kan du få brudgommen til å skrike ut av sin elskede vindu, bekjenne sin kjærlighet til henne, synge sanger. Og hvis noe ikke ordner seg, må brudgommen betale brudepikene for å bli tatt opp ytterligere.

Trinn 5

Pynt inngangen. Dekorasjoner kan være kuler, der du trenger å legge notater med muligheter for svar på spørsmålet: "Hvorfor skal du gifte deg." Gi brudgommen en nål og la ham sprengte den ballongen han liker best. Hvis svaret ikke er riktig, for eksempel: "ved beregning" eller "med fly", så må brudgommen betale. Dette fortsetter til ønsket ballong sprekker.

Trinn 6

Pynt trappene med hjerter du skriver viktige datoer for de nygifte på. De kan være datoen for bekjentskap, brudens bursdag, størrelsen på ringen osv. Plasser ett hjerte på hvert trinn. Brudgommen kan stige først etter at han har sagt hva dette tallet betyr. Hvis han tar feil eller ikke kan huske det, må han betale.

Trinn 7

Frys nøkkelen til brudens leilighet. For å gjøre dette, fyll den med vann og legg den i fryseren over natten. Si til brudgommen at han må bevise for deg at kjærligheten hans vil smelte alt som kommer i veien. Etter at nøkkelen er i hendene på brudgommen, gratuler ham med det faktum at han taklet alle prøvelsene, og at du ikke har noe imot å gi kjæresten din i slike hender.

Anbefalt: