Hvordan Du Skal Oppføre Deg På Løsepenger

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Du Skal Oppføre Deg På Løsepenger
Hvordan Du Skal Oppføre Deg På Løsepenger

Video: Hvordan Du Skal Oppføre Deg På Løsepenger

Video: Hvordan Du Skal Oppføre Deg På Løsepenger
Video: Søsteren min er adoptert! Hun har en fryktelig hemmelighet! Hun er en Girl YoYo 2024, Mars
Anonim

I mange år har løsepenger vært en integrert tradisjon for en bryllupsfeiring - komiske tester for brudgommen og hans følge, organisert av brudepikenes krefter. Brudgommen selv og vennene hans er imidlertid ikke alltid fornøyd med slike tester, prøver å le av det eller bare umiddelbart gi en stor sum penger og ikke delta i konkurranser. Hvordan oppføre seg på løsepenger slik at det blir morsomt, snilt og minneverdig?

Hvordan du skal oppføre deg på løsepenger
Hvordan du skal oppføre deg på løsepenger

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du er arrangør og ideologisk hjerne til bryllupsutkjøpet, kan du prøve å sørge for at det ikke er noen vanskelige eller støtende konkurranser i manuset, samt utfordringer som krever at brudgommen og vennene hans bruker mye tid på å pynte seg, tenke på svar, og utføre vanskelige fysiske øvelser. Det er bedre hvis dette er morsomme tegneserieoppgaver, når du trenger å synge, danse, popballonger med notisspørsmål eller løfte brudgommen i armene for å få en lapp fra taket med neste spørsmål.

Steg 2

Ransom-deltakere som møter brudgommen i deres "stadier" for å bestå testene, må forberede seg på forhånd og lære sine roller. Det er usannsynlig at du vil vise deg vakkert på et bilde eller på et videobånd hvis du leser opp konkurranser, begravet i manuset eller mumler ønsketes ord under pusten. En høy stemme, varme toner i intonasjon, et smil på leppene - og brudgommen din vil overvinne scenen din raskt og avgjørende.

Trinn 3

Brudgommens venner bør behandle alle oppgaver med humor og prøve å hjelpe ham i alt. Hvis du ikke vet svaret på noen spørsmål, må du forberede "løsepenger" på forhånd - penger, søtsaker, frukt, champagne. I konkurranser som innebærer til og med en fjern mulighet til å bli skitten (få nøkkelen til døren fra bunnen av en boks juice eller ta fruktskiver fra en tallerken med navn skjult under), kan et vitne eller en av vennene dine erstatte brudgommen og på hans forespørsel fullføre oppgaven.

Trinn 4

Det er bedre for løsemiddeltakerne på begge sider å ikke drikke alkohol før arrangementet, for ikke å falle ved et uhell, se frekk ut og ikke fornærme noen tilstedeværende med frekke ironiske ord. Det vil være upassende å rope over brudgommen mens du svarer på spørsmål, plystring og tuter vil også ødelegge stemningen til gjestene. Hvis du ser at noen til stede, av glede for de unge, allerede har "akseptert" kamp 100 gram, la ham være i bilen eller prøve å ta ham bort fra løsepenger så snart som mulig.

Anbefalt: