Hva Skal Jeg Ha På Bruden Den Andre Bryllupsdagen

Hva Skal Jeg Ha På Bruden Den Andre Bryllupsdagen
Hva Skal Jeg Ha På Bruden Den Andre Bryllupsdagen

Video: Hva Skal Jeg Ha På Bruden Den Andre Bryllupsdagen

Video: Hva Skal Jeg Ha På Bruden Den Andre Bryllupsdagen
Video: ХОЛОДНАЯ и ГОРЯЧАЯ УЧИЛКА против МАЙНКРАФТ КРИПЕРКИ-ДЕВЧОНКИ! Горячий и холодный класс майнкрафт! 2024, April
Anonim

Bruden ser blendende ut på sin første bryllupsdag. Alle gjestens blikk er vendt mot antrekket og håret. Å feire den andre bryllupsdagen for bruden er ikke mindre plagsom, fordi spørsmålet oppstår om å velge en like blendende kjole.

Hva skal jeg ha på bruden den andre bryllupsdagen
Hva skal jeg ha på bruden den andre bryllupsdagen

Vanligvis, for den andre dagen i bryllupet, foretrekker bruder å velge kveldskjoler i en mild romantisk stil, og understreker deres femininitet og skjønnhet. Brudens aftenkjole for andre bryllupsdag skal være lys og iøynefallende og fremheve all den blendende skjønnheten til eieren.

Hva skal være kjolen til andre bryllupsdag?

Den festlige stemningen på bryllupets andre dag vil helt sikkert understreke brudens kjole, trimmet med blonder og broderier. Antrekket skal være elegant skreddersydd og laget av kvalitetsstoffer (silke eller jacquardstoff, i tillegg til blonder, gjennomsiktige materialer). Dette vil understreke ungdommen og skjønnheten til jenta.

Av en eller annen grunn synes mange bruder at kjolen til den andre bryllupsdagen skulle være lys (hvit eller beige). Hvis en jente vil ta på seg en lys kjole med en rik saftig nyanse, hvorfor nekte seg selv gleden? I noen tilfeller har antrekket et enkelt, ukomplisert snitt, det er i så beskjedne modeller at vekten er på farge.

Kjoler for den andre bryllupsdagen presenteres i en rekke stilarter og variasjoner. Hvis bruden ikke har penger til å kjøpe en kveldskjole til andre bryllupsdag, kan du spare penger og leie dem.

Til tross for at mange tradisjoner lenge har vært i fortiden, er en brudekjole (inkludert for andre bryllupsdag) fortsatt relevant og nødvendig ved enhver slik feiring.

Anbefalt: