Andre Bryllupsdag - Hva Skal Det Være?

Andre Bryllupsdag - Hva Skal Det Være?
Andre Bryllupsdag - Hva Skal Det Være?

Video: Andre Bryllupsdag - Hva Skal Det Være?

Video: Andre Bryllupsdag - Hva Skal Det Være?
Video: Bryllupsdag på Troldhaugen 2024, April
Anonim

Feiringen av den andre dagen i bryllupet holdes mindre og mindre på det nåværende tidspunkt. Det er flere grunner til dette. Den viktigste er mangelen på midler til en elegant ferie. En annen grunn til avslag er ønsket om å slappe av og gå på bryllupsreise så snart som mulig. Likevel er det flere fordeler med en annen bryllupsdag.

Den andre bryllupsdagen - hva skal det være?
Den andre bryllupsdagen - hva skal det være?

Fordelene med en annen bryllupsdag

Omfanget av den andre bryllupsdagen er vanligvis liten, men du vil fortsatt at inntrykkene av denne ferien skal være usedvanlig gode. Feiringen deltar vanligvis bare av slektninger og nære venner, så det er sikret en morsom og innbydende atmosfære på arrangementet. Den andre dagen kan gjestene dele positive følelser åpent, se ferdige bilder og videoer fra den første dagen i bryllupet. Det er spesielt bra hvis de nygifte har utarbeidet et scenario med konkurranser. I dette tilfellet vil arrangementet gå enda bedre.

Den andre bryllupsdagen - hva skal det være?

Bruk følgende tips hvis du er usikker på hvordan du skal tilbringe din andre bryllupsdag riktig.

  • De beste stedene å feire den andre bryllupsdagen er rekreasjonssentre eller hjemvegger. Du kan organisere arrangementet på en mer original måte ved å arrangere en tur med telt (for aktive gjester), eller ved å besøke badelandet. Ikke glem å forberede et manus til den andre bryllupsdagen og inkluder spennende konkurranser.
  • Organiseringen av den andre bryllupsdagen kan utføres i samsvar med midlene til de nygifte. Hvis penger ikke er nok, er det bedre å organisere et familiemøte og kun invitere nære slektninger. I noen tilfeller feirer de nygifte den andre dagen av bryllupet sammen i romantiske omgivelser.
  • Hvem skal invitere til gallaen i anledning den andre bryllupsdagen? Alt avhenger av preferansene til begivenhetens helter, så vel som hvor mye penger de er villige til å punge ut. Noen ønsker å se så mange gjester som mulig den andre dagen, mens noen vil begrense listen over inviterte bare til slektninger og nære venner. Den andre bryllupsdagen kan bare holdes med unge mennesker.
  • Det er bedre å starte feiringen nærmere middag, ettersom mange gjester må ha blitt slitne den første dagen i bryllupet.

Den andre bryllupsdagen vil helt sikkert etterlate seg mange positive inntrykk og vakre bilder. Det vil tillate deg å konsolidere og formere de positive inntrykkene fra den første dagen av bryllupsseremonien.

Anbefalt: