Hvordan Organisere Den Andre Bryllupsdagen Utendørs

Hvordan Organisere Den Andre Bryllupsdagen Utendørs
Hvordan Organisere Den Andre Bryllupsdagen Utendørs

Video: Hvordan Organisere Den Andre Bryllupsdagen Utendørs

Video: Hvordan Organisere Den Andre Bryllupsdagen Utendørs
Video: Bryllup 2019 (1080) 2024, April
Anonim

I eldgamle tider ble det feiret et bryllup i en hel uke. I dag har få mennesker råd til en slik skala for feiring, så vielsen er redusert til to dager. Hva som skjer den første dagen er klart for alle. Men hva skal jeg gjøre på den andre dagen av bryllupsfeiringen, hvordan holder jeg de nygifte og gjestene opptatt?

Hvordan organisere den andre bryllupsdagen utendørs
Hvordan organisere den andre bryllupsdagen utendørs

Forbereder seg til andre bryllupsdag

Når du forbereder deg til din andre bryllupsdag, er det første trinnet å finne et sted å feire. Ofte (med forbehold om godt vær) holdes denne hendelsen i naturen. For feiringer kan du leie et rekreasjonssenter. Når du forbereder deg til den andre dagen i bryllupet, anbefales det å tenke på listen over gjester på forhånd. Vanligvis er det flere ganger mindre enn den første dagen i bryllupsseremonien.

Denne dagen skal være "hvilende". Etter en stormfull og lang feiring med sanger, danser og konkurranser, ønsker gjester (og nygifte) å hvile og slappe av. Når du organiserer den andre dagen, må du finne det beste stedet å slappe av. Et slikt sted kan være en elvebred, innsjøreservoar, park, badeland osv. Naturligvis trenger du bare å feire din andre bryllupsdag utendørs med nære venner eller slektninger.

Mat til andre bryllupsdag

Tilberedningen av mat under feiringen i naturen faller helt på skuldrene til de nygifte og deres familier. Det er bedre å kjøpe mat på forhånd, selv før den første høytidelige dagen. Retter til den andre dagen i bryllupet er kanskje ikke like varierte og næringsrike. Etter hovedbryllupsseremonien er gjestene sikker på å være mette. For en piknik kan du også ta de produktene som var igjen etter banketten. Som regel tilberedes kebab, salater, snacks, pilaf osv. Utendørs.

Trenger du musikk?

Utvilsomt er den andre dagen i bryllupet også en høytid, så musikalsk akkompagnement bør være et must. På turistsentre organiseres musikk umiddelbart, men hva om en tur planlegges til et reservoar eller en park? I dette tilfellet kan du ta et bærbart musikksenter og plater med favorittsangene dine.

Den andre bryllupsdagen skal være ikke mindre lys og festlig enn den første. Derfor er det nødvendig å forberede seg på det så grundig som til selve bryllupet.

Anbefalt: