Hvordan Spore Oppgradering Av Alkohol

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Spore Oppgradering Av Alkohol
Hvordan Spore Oppgradering Av Alkohol

Video: Hvordan Spore Oppgradering Av Alkohol

Video: Hvordan Spore Oppgradering Av Alkohol
Video: Агрогороскоп с 20 по 23 октября 2021 года ПЛЮС 2024, April
Anonim

Eksamen er en virkelig viktig begivenhet som markerer farvel til skolen og barndommen. Dessverre begynner mange skolebarn å lære om voksenlivet med dårlige vaner - spesielt å drikke alkohol på en festlig kveld.

Hvordan spore oppgradering av alkohol
Hvordan spore oppgradering av alkohol

Bruksanvisning

Trinn 1

For å kontrollere mengden alkohol ved eksamen, bør du først vite nøyaktig listen over alkoholholdige drikker som vil være på bordene. De beste alternativene er vin og champagne. Dette vil i fremtiden kunne spore alkoholen som ble smuglet inn av kandidatene.

Steg 2

På kvelden før eksamen, sjekk nøye bygningen der den skal holdes. Det anbefales at kontrollen blir utført av forskjellige personer - dette vil være større sannsynlighet for å finne alkoholholdige drikker som var skjult for å få det direkte på skoleballet.

Trinn 3

Det anbefales å lukke vinduene i første etasje tett - dette forhindrer overføring av alkohol fra gaten under prom.

Trinn 4

På eksamensdagen skal det være en sikkerhetsvakt ved inngangen som skal sjekke poser med dagligvarer, samt annen bagasje som skal fraktes inn i skolebygningen. Hvis en åpen flaske med væske blir funnet, er det nødvendig å åpne den og se etter lukten av alkohol.

Trinn 5

Hvis eksamensseremonien holdes på skolen, anbefales det å forhindre skolebarn i å gå utenfor ved å lukke utgangene foran og bak. Hvis dette ikke er mulig, kan du la inngangsdøren stå åpen, men det skal være en vakt ved inngangen som vil overvåke de nyutdannede. De bør forbys å forlate verandaen, men hvis de kommer tilbake med poser eller flasker, bør de sjekkes på samme måte som i forrige trinn.

Trinn 6

Det anbefales også å sjekke under selve uteksamineringen, nemlig spotkontroll for importerte alkoholflasker på bordet, samt plastflasker med brus. Hvis de blir funnet, må de fjernes.

Trinn 7

Når du avholder en eksamensseremoni i en hvilken som helst institusjon, er det nødvendig å bli enig med administrasjonen om at forholdene blir overholdt så nært som mulig de som er uttalt ovenfor.

Anbefalt: