Hvordan Slappe Av Uten Alkohol

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Slappe Av Uten Alkohol
Hvordan Slappe Av Uten Alkohol

Video: Hvordan Slappe Av Uten Alkohol

Video: Hvordan Slappe Av Uten Alkohol
Video: Пил чеснок с медом утром. Вот что вышло через 7 дней употребления! 2024, Kan
Anonim

Innbyggerne i Russland forbinder helger og høytider først og fremst med bruk av alkohol. Ferie og enda mer går ikke uten sterke drikker. Men det er mennesker som prøver å ta vare på helsen sin. Og de er klare til å bekjempe alkoholsug mens de er på ferie.

Hvordan slappe av uten alkohol
Hvordan slappe av uten alkohol

Bruksanvisning

Trinn 1

Finn gode grunner til å slutte med alkohol. Først må du selv bestemme hvorfor og hvorfor du nekter sterk drikke. Husk alltid at hvile uten alkohol er en masse positive følelser uten konsekvenser, det er helse og velvære, samt bevart verdighet.

Steg 2

Kom med bil. Hvis du skal slappe av i skogen med grill, med venner i en leilighet eller på en nattklubb, sett deg bak rattet. En følelse av ansvar vil ikke tillate deg å drikke, og du vil alltid ha en grunn til å nekte bekjente. Vær oppmerksom på at hvis du drikker alkohol, er det bedre å la bilen være i fred til neste dag.

Trinn 3

Legg vennene dine til utendørsaktiviteter. Utendørs sportsspill vil mer enn erstatte alkoholholdige spill. Kjøp badminton, frisbee, volleyball og annet sportsutstyr. Du kan la deg rive med på sykling eller rulleskøyter. Tro meg, ikke en eneste person vil nekte å gå tilbake til barndommen og leke med venner.

Trinn 4

Finn nye venner med lignende interesser. Det skjer slik at et veletablert selskap ikke lenger kan forestille seg et yrkesskifte. Og du fortsetter å drikke av vane og møter henne hver gang. Det er en vei ut av denne situasjonen - du må finne nye bekjente som du har felles interesser med. Ditt vennskap vil være knyttet til dem, og du kan glemme alkohol.

Trinn 5

Vær oftere i naturen. Kontemplasjon av naturlig skjønnhet er inspirerende og på ingen måte forbundet med alkoholholdige drikker. Te i en termos for den kalde årstiden eller en hel boks med brus er dine følgesvenner for en tur til innsjøen, skogen eller fjellet. Frisk luft kombinert med ro vil sette deg i stand til avslapning. Denne typen hvile vil erstatte dusinvis av alkoholholdige fester.

Anbefalt: