Hvordan Tilbringe En Helg Uten Penger

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tilbringe En Helg Uten Penger
Hvordan Tilbringe En Helg Uten Penger

Video: Hvordan Tilbringe En Helg Uten Penger

Video: Hvordan Tilbringe En Helg Uten Penger
Video: Летний Ламповый стрим. Отвечаем на вопросы. 2024, April
Anonim

Beste vet hvordan du bruker litt tid uten kursstudenter. Og siden mange av oss var studenter, og noen av oss ikke vil skade å forberede oss på denne tiden, vil vi prøve å tilbringe helgen uten penger på en interessant og spennende måte.

Er sparegrisen tom? Det er en utgang
Er sparegrisen tom? Det er en utgang

Det er nødvendig

Spill "Twister", "Monopol", eggebrett, kamera, venner

Bruksanvisning

Trinn 1

Viet lørdag morgen til å høre sunn søvn - etter en ukes jobb ville det være fint å få en god natts søvn. Dessuten, jo lenger du sover, jo lenger vil du ikke bekymre deg for mat. Tross alt har du ingen penger, og i kjøleskapet er det bare et dusin kyllingegg. Bruk litt tid på rengjøring etter frokost med eggerøre. Se på gamle bilder i album, velg de som vekker de mest behagelige følelsene og plasser dem på fremtredende steder.

Steg 2

Inviter vennene dine på kvelden. Kunngjør temaet for kvelden som "Avslappende, lek", og advars vennene dine på forhånd om innholdet i kjøleskapet og lommeboken. Så du trenger ikke å bekymre deg for din egen mage og sikkerheten til kyllingegg. Be vennene dine på forhånd om Monopol og Twister-spill.

Trinn 3

Tilbring kvelden med vennene dine og spill. Hvis ingen av vennene dine har Monopol og Twister, ikke bli motløs. Det er ikke mindre fantastiske spill "Mafia" og "Crocodile", populære nylig. Vi må gi dem sin rett, de er ikke bare populære, men også veldig interessante og underholdende. Selv vil du ikke merke hvordan lørdagen har kommet til en slutt, og du er mett og blid.

Trinn 4

Våkn opp på søndag når morgenfuglene ikke lenger høres, men solen fremdeles er på topp. Plukk opp et kamera og en eller flere gode venner eller kjærester og gå på fotografering. Ikke glem at vi ikke har penger, så det anbefales ikke å gå langt hjemmefra - å komme tilbake til fots også. Utforsk dine hjemlige omgivelser. Du vil selv bli overrasket over hvor mange interessante ting du ikke la merke til i nærheten av hjemmet ditt. Og bildene vil forbli som et minnesmerke for stedet der du bor nå.

Trinn 5

Besøk en av vennene dine, kanskje de vil gi deg en deilig middag. Vel, hvis ikke - husk at egg venter på deg i kjøleskapet, hvorfra du får fantastiske eggerøre. Selvfølgelig vil ikke denne helgen være magen din. Men så husker du enten studentdagene dine, eller forbereder deg grundig for dem. Og slutte å være redd for en slik helg - de kan også brukes morsomt og lønnsomt.

Anbefalt: