Bryllupsdag 45 år - Safir Bryllup

Bryllupsdag 45 år - Safir Bryllup
Bryllupsdag 45 år - Safir Bryllup

Video: Bryllupsdag 45 år - Safir Bryllup

Video: Bryllupsdag 45 år - Safir Bryllup
Video: Mor og far´s 45 år´s bryllupsdag 2024, Kan
Anonim

I 45 års ekteskap er feiringen av de neste felles datoene og begivenhetene ikke lenger av spesiell verdi - det er så mange bak! Derfor tar barn og barnebarn som regel seg av forberedelsen av feiringen. Ektefellene beviste at de ble skapt for hverandre og at de er halvdeler av en helhet, fordi de nærmet seg safirbryllupet som holdt hånd i hånd. Er det ikke den største belønningen?

Bryllupsdag 45 år - Safirbryllup
Bryllupsdag 45 år - Safirbryllup

Symboler og tradisjoner

Symbolet for 45-års bryllupsdag er en dyrebar safir, en stein av troskap, bestandighet, renhet, dyd, refleksjon, kontemplasjon, filosofisk kunnskap, styrke kjærlighet og bidra til et langvarig ekteskap. Denne blå steinen ble aktivt brukt av våre forfedre til medisinske formål for revmatisme, sykdommer i ryggraden, neuralgi, epilepsi, hysteri, hjertesykdom, for blodrensing. Et gullkjede med safir vil være en veldig passende og rett og slett kongelig gave fra en mann til kona til 45-årsjubileet, du kan stoppe ved utveksling av ringer med en stein.

I følge den hundre år gamle tradisjonen må ektefeller på denne betydningsfulle dagen gjennomgå en renseprosedyre. Hvordan dette realiseres, dagens helter med barn bestemmer alene, det er mange alternativer: et russisk bad, en finsk badstue, en tyrkisk hamam, hvis helsen tillater det eller spa-behandling. Eller kanskje et avgiftningsprogram på spaet eller behandlinger på en privat medisinsk klinikk.

I klærne til dagens helter bør blå nyanser være til stede.

Hvordan feire?

Hvis ektefellene på dette øyeblikket ikke har bestemt seg for å gifte seg, er det på tide å fylle hullet - et blodforhold, tidsprøvd, tillit er ubegrenset, hva annet er det å trekke katten i halen? I tillegg kan registerkontoret invitere deg til gjengifte.

Når det gjelder den uoffisielle delen av ferien, er det bedre å begrense deg til en koselig atmosfære og en veldig nær familie av venner. Samles på favorittdachaen din eller i ditt forfedres hjem med stille sammenkomster ved peisen eller peisen, med sjelfulle sanger med gitar og gode minner om lykkelige øyeblikk sammen. Viser familiebilder og videoarkiver. Den eldre generasjonen har noe å dele, og den yngre generasjonen har noe å gjøre med det, og bruk et eksempel.

Hva skal du gi?

Alt som er relatert til vann (et prefab-basseng for en sommerbolig, en oppblåsbar båt, en fiskestang for en fisker) eller blå: lin, servise, hage- eller hjemmeinnredning og andre nyttige ting i husholdningen.

Tradisjonelt er ferien ledsaget av gruppefotografering i familiekretsen, det er ikke kjent når ellers muligheten til å ta et bilde vil vises i full styrke?

Anbefalt: