Hvor Skal Man Feire 8. Mars

Innholdsfortegnelse:

Hvor Skal Man Feire 8. Mars
Hvor Skal Man Feire 8. Mars

Video: Hvor Skal Man Feire 8. Mars

Video: Hvor Skal Man Feire 8. Mars
Video: Spécial 8 Mars:Femme du Monde 2024, April
Anonim

Ferien, helt dedikert til kvinner, har blitt feiret i mer enn ett tiår. Og hvert år på denne dagen må menn løse et vanskelig problem: hvordan tilbringe en ferie og hva de skal presentere for kvinner slik at denne dagen vil bli husket og gi mange hyggelige inntrykk. Ideelt sett hvis 8. mars holdes i et hyggelig selskap eller tete-a-tete.

Hvor skal man feire 8. mars
Hvor skal man feire 8. mars

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du har en godt utviklet fantasi, vil det ikke være vanskelig å komme med noe originalt, basert på det klassiske scenariet med å feire 8. mars. For eksempel er det vanlig å feire kvinnedagen på en restaurant sammen eller med venner. Hvis du bestemmer deg for å tilbringe denne dagen sammen, så legg til et par hyggelige overraskelser på din vanlige middag. For eksempel, bestill en kake i form av et hjerte eller tallet "8" på forhånd, og innsiden be om å gjemme en gave (en ring, øreringer eller annen dekorasjon). Når middagen avsluttes med en kake, be jenta om å kutte den. Prøv å antyde din elskede lenge om den kommende overraskelsen ved å gi en blomsterbukett til en start. Ellers vil jenta tenke hele kvelden på hvordan du kan begrense deg til bare en bukett.

Steg 2

En kvinne vil være på lykkehøyde hvis du tilbyr å bli hjemme om kvelden, og om morgenen, gi henne et abonnement på en skjønnhetssalong eller presentere en konvolutt med penger til shopping. Mens hun soler seg i et boblebad med havmineraler eller kjøper nye ting, tilbered en uvanlig og veldig velsmakende tallerken, dekk bordet vakkert, tenn lys, ordne blomstervaser rundt bordet. En slik overraskelse vil være uforglemmelig for henne. Hvis du ikke tar mot, kan du arrangere en privat dans for din elskede på slutten av kvelden, og koble all sjarmen din - hun vil knapt glemme denne kvelden.

Trinn 3

I begynnelsen av mars er det fortsatt ganske kaldt, men vårfølelsen er allerede til stede. Inviter derfor din halvdel ut av byen på piknik, og velg et vakkert sted for dette. Lagre alt på forhånd for ikke å ødelegge ferien med avgifter og kjøp av nødvendige produkter. Det vil være bedre hvis hun får vite om turen ut av byen i aller siste øyeblikk eller på vei. Hvis du kjenner et flott sted der du ikke bare kan drikke champagne og lage matgrill, men også beundre skjønnheten, kan du forberede dette stedet på forhånd ved å gjemme en flaske vin med glass i en snødrift. Ankommer stedet, "ved et uhell" finner en overraskelse og tilbyr å korke flasken.

Anbefalt: