Hvordan Ordne Et Hemmelig Bryllup

Hvordan Ordne Et Hemmelig Bryllup
Hvordan Ordne Et Hemmelig Bryllup

Video: Hvordan Ordne Et Hemmelig Bryllup

Video: Hvordan Ordne Et Hemmelig Bryllup
Video: Berulfsens konspirasjoner - Hemmelige organisasjoner (1/2) 2024, Mars
Anonim

Et bryllup er en av de viktigste hendelsene i historien til mennesker som elsker hverandre. Det er en vanlig tradisjon å feire en bryllupsfeiring fantastisk og dyrt, invitere mange gjester til den, ha det gøy med en støyende mengde, si skåler og rope "bittert"! Men ikke alle par liker det. Noen ønsker å registrere et ekteskap i hemmelighet fra alle - det er deres egen virksomhet.

Hvordan ordne et hemmelig bryllup
Hvordan ordne et hemmelig bryllup

Hvis du er fast bestemt på å gifte deg, må du først bestemme bryllupsdato. Diskuter hvordan du ser for deg denne dagen. Vil foreldrene dine, nære slektninger få vite om denne hendelsen, eller foretrekker du ikke å fortelle noen om ekteskapsregistreringen i det hele tatt. Bestem om du har tenkt å feire bryllupet, selv om det er sammen, eller bare signere. Når slike punkter er avklart, send inn en søknad til registret på datoen du velger.

Det viktigste her er å være helt enige om seg selv om hvem som vil vite om ditt kommende arrangement og hvem som ikke vil, slik at forlegenhet ikke kommer ut, hvis en av de nygifte snakker ut.

Tenk nå på kostymene dine, enten det er vanlig fritidsklær eller fortsatt pen festlig antrekk. Selvfølgelig ville det vært fint om dere skjemmer bort hverandre og klær høytidelig, på en spesiell måte, tross alt er et bryllup en uvanlig dag.

Hvis du arrangerer et bryllup fordi du ikke har penger til å feire det, er det bare å komme til registret sammen til avtalt tid og signere, så gå en tur langs de vakre stedene sammen. Hvis du ønsker det, kan du invitere en fotografvenn med deg til å fange disse dyrebare øyeblikkene. Selvfølgelig advare ham om at bryllupet ditt er en hemmelighet for alle, men det er fortsatt en risiko for at han kan fortelle noen, men du vil ha bilder. Før eller senere vil kortene åpne, og alle vil vite at du lenge har vært mann og kone, men det vil være mye senere, ikke nå.

Hvis du bare vil tilbringe denne dagen sammen, er den beste måten å gå på tur. Du kan avtale registrering av ekteskapet i det landet du skal reise, eller du kan gå dit rett etter maleriet. Begge alternativene er gode. Bare husk at hvis du har tenkt å logge på i et annet land, må du besøke det på forhånd og finne ut hva som trengs for dette, siden forholdene overalt kan være forskjellige, og du må være klar for dette.

Hvis du er bekymret for at venner og familie blir fornærmet når de finner ut at du giftet deg i det skjulte, kan du enkelt henvise til det faktum at du registrerte ekteskapet ditt i et annet land og derfor ikke inviterte noen. Det vil være greit å informere foreldrene dine om intensjonen din, bare av etiske grunner. De er de nærmeste menneskene til deg, ingen vil elske deg mer enn de. Men selvfølgelig er situasjonene forskjellige, det er opp til deg om du skal varsle dem eller ikke.

Uansett hva du gjør, er det viktigste at ekteskapet ditt er sterkt, og kjærligheten din er uendelig og gjensidig. Vær glad og elsket!

Anbefalt: