Når Skal Du Male Egg Og Bake Påskekaker I

Når Skal Du Male Egg Og Bake Påskekaker I
Når Skal Du Male Egg Og Bake Påskekaker I

Video: Når Skal Du Male Egg Og Bake Påskekaker I

Video: Når Skal Du Male Egg Og Bake Påskekaker I
Video: Назук армянский - сладкая сдобная выпечка к Пасхе. Как покрасить пасхальные яйца? 2024, Kan
Anonim

Vi rekker ikke å se oss om, men den store påskeferien begynner. Men hvordan kan du feire det uten påskekake: malte egg og kaker? Det er på tide å begynne å tenke på når du skal begynne å forberede feiringen og borddekorasjonen.

fargede egg 2019
fargede egg 2019

Den store lyse påskeferien feires over hele verden. Som du vet faller det på en annen dato, siden feiringen i seg selv alltid må være en søndag ettermiddag. Dette er grunnen til at datoene er forskjellige hvert år. Så i 2019 feires påsken 28. april, noe som betyr at forberedelsene til ferien vil begynne på forhånd.

Påskekaker (eller, som de med kjærlighet kalles "pasochki") i butikker og bakerier i en hvilken som helst by, begynner å selge to uker før påske. Mange vil ikke vente på høytiden, men vil begynne å glede seg med ferske bakverk med en gang, men noen vil vente på den dagen de kan spise påskekaker og fargede egg.

Hvis du bestemmer deg for å tilberede alle oppvaskene selv, så Hvis du av en eller annen grunn ikke kan gjøre alt på torsdag, må du begynne å male egg og kake bak tidlig på morgenen på lørdag. Allerede fra klokka 10 kan de tilberedte rettene innvies i kirken. Det er imidlertid mulig å bake og male lørdag senere for å innvie mat påskeaften under gudstjenesten.

Det er ekstremt kjent at dette er den sørgeligste dagen i Great Lent. Derfor, hvis du ikke har tid på skjærtorsdag, er det bare å vente på lørdag.

Husk å gratulere familie og venner på påskeferien, og det er best å tilbringe denne dagen sammen. Generelt sett, gjør alt som troen kaller oss til å gjøre.

Anbefalt: