Hvordan Velge En Bryllupsfotograf I

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Velge En Bryllupsfotograf I
Hvordan Velge En Bryllupsfotograf I

Video: Hvordan Velge En Bryllupsfotograf I

Video: Hvordan Velge En Bryllupsfotograf I
Video: Hvordan velge brudebukett 2024, Mars
Anonim

Bryllupsoppgaver er alltid veldig spennende for både brudgommen og bruden. Spesielt når det gjelder å velge fotograf, fordi du trenger en profesjonell som vil føle atmosfæren og kun understreke de gunstige øyeblikkene til feiringen din. Så hvordan velge riktig bryllupsfotograf

Hvordan velge en bryllupsfotograf
Hvordan velge en bryllupsfotograf

Bruksanvisning

Trinn 1

Internett.

En god fotograf legger ut en portefølje, kreativ biografi og kontakter på hjemmesiden sin. Skriv inn søket "bryllupsfotograf" og byen din. Og moroa begynner: velg det beste! Først og fremst, ta hensyn til forfatterens erfaring, han må ha erfaring med fotojournalistikk, fordi et bryllup også er en slags reportasje som har en vedvarende tidsramme. Se nærmere på personen selv, merkelig nok, men et viktig kriterium blir "imponert eller ikke." Annonseringstriks som "personlig preg og kreativ tenkning" er ofte bare støv i øynene. Og generelt er det første fotografering. Se på forfatterens verk, for de vil avsløre sitt fulle potensiale og smak. Ikke stopp med en fotograf samtidig, bla gjennom flere nettsteder.

Steg 2

Et møte.

Nettsteder er nettsteder, men om du vil føle deg komfortabel i nærvær av en fotograf, om du finner vanlige ideer, vet du bare når du møtes. Diskuter derfor tiden og møt.

Trinn 3

Fordeler.

Fotografen du leter etter, bør se etter rammen selv, gjette hendelsesforløpet intuitivt og ikke stille opp gjestene og deg i poser. Plottets foregivelse og falskhet vil bare ødelegge bryllupsalbumet ditt. Det er bedre å betale mer og stole på fotografen enn å spare penger og kjøre hele bryllupet på jakt etter riktig sted og form. Og likevel, når du ansetter en amatør, er du ikke forsikret mot bilder av lav kvalitet, proffene garanterer igjen kvalitet uavhengig av vær, humør eller andre faktorer.

Trinn 4

Følg disse tipsene når du velger fotograf: * Ikke stopp på ett sted. Bla gjennom flere arbeider. * Ta deg tid til å møte fotografen personlig. Still interessante spørsmål, fortell bryllupsplanen. * Porteføljen snakker for seg selv. Vi bør ta hensyn til fotoformatet 20x30 cm. De er mest lønnsomme. * Stol på din intuisjon og øyne. Bildet skal være "fengende", være "levende". Bilder med mange tilleggseffekter roper om forfatterens uprofesjonalitet, om hans arbeid av lav kvalitet. Bryllupsboken din er det første du vil vise til vennene dine og hva du vil beundre deg selv. * Bryllupsporteføljen skal være riktig bygget: et hus (registerkontor), en tur, en feiring. Fotografen skal ha omtrent ti verk fra ett bryllup, som vil avslutte alle de tre delene. * Personen skal være hyggelig for deg, hans tale og utseende skal ikke være irriterende, for hele bryllupet vil du være i kontakt med ham.. Sørg for å diskutere alle nyanser og parametere i fotografens arbeid og formalisere dem på papir. Dette vil hjelpe deg med å spare penger, nerver, og du vil også unngå juks. * Forsikre deg om at utstyret til fotografering ikke er amatør. Ikke spør meg om megapiksler. Det viktigste for proffene er god optikk. * De billigste alternativene er ikke alltid de mest lønnsomme. Vakre bilder for deg!

Anbefalt: