Hva Museum Of Everything Gjør

Hva Museum Of Everything Gjør
Hva Museum Of Everything Gjør

Video: Hva Museum Of Everything Gjør

Video: Hva Museum Of Everything Gjør
Video: The Museum of Everything presents Studio Gugging 2024, Kan
Anonim

Museum of Everything er det eneste reisende museet i verden som viser verk av ukjente og ukjente kunstnere. I samlingen hans kan du finne tegninger, malerier, skulpturer og fotografier av ikke-profesjonelle forfattere fra forskjellige land.

Hva Museum of Everything gjør
Hva Museum of Everything gjør

Forfatteren av dette prosjektet er den britiske regissøren James Brett. I 2009 grunnla han den for aktivt å fremme utenforstående kunst fra det 20. og 21. århundre. Museum of Everything har allerede organisert 4 utstillinger i hjemlandet UK og Italia, og tiltrekker seg over 300 000 besøkende.

Nå presenterer Bretom et prosjekt i Russland, hvor reisen til "Museum of Everything" går gjennom Jekaterinburg, Kazan, Nizjnij Novgorod, St. Petersburg og ender i Moskva. Utstillingen vil pågå i tre dager i hver by.

Det er bemerkelsesverdig at dette prosjektet ikke bare viser eksisterende verk, men også samler nye fra talentfulle selvlærte mennesker under reisen. Alle verk samlet i Russland kan sees på den største utstillingen i Moskva, som åpnes i Garagesenteret i 2013. Museet undersøker malerier, skulpturer, tegninger og fotografier av installasjoner.

Utvelgelsesprosessen for Museum of Everything skiller seg fra den klassiske applikasjonen for konkurransen - forfatteren kommuniserer direkte med medlemmene i kommisjonen, forteller henne om sitt arbeid og kan vise andre verk. I følge James Brett er prioriteringene ved å velge verk til denne utstillingen ikke berømmelse og anerkjennelse av forfatteren, men kunstnerens oppriktighet og sannheten i hans arbeid. De skal ikke lages for gallerier, men først og fremst for seg selv.

Museet er også aktivt involvert i veldedighetsarbeid - i samlingene finner du ofte verk av forfattere som jobber under vanskelige forhold. Blant dem er det mennesker med nedsatt funksjonsevne, hjemløse, fanger. Han samler interessante verk fra kirker og sykehus, samarbeider med kunstnere av en alternativ sjanger.

Museum of Everything består av to åpne mobile containere. I den første av dem kommuniserer Brett med juryen med kunstnerne, og i den andre vises de verkene som interesserer dem umiddelbart. I dag har de allerede valgt ut over 100 bidrag.

Anbefalt: