Hvordan Kle Deg På Ferie

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Kle Deg På Ferie
Hvordan Kle Deg På Ferie

Video: Hvordan Kle Deg På Ferie

Video: Hvordan Kle Deg På Ferie
Video: Hvordan er det å være 6 år og på ferie med voksne som drikker for mye? 2024, April
Anonim

Valg av klær til fritid avhenger først og fremst av klimaforholdene i regionen du skal. Men det er en rekke regler, hvis overholdelse vil tillate deg å nyte ferien din fullstendig, uten å bli distrahert av bagateller som klær og sko.

Hvordan kle deg på ferie
Hvordan kle deg på ferie

Bruksanvisning

Trinn 1

Sjekk værmeldingen for regionen der turen din finner sted. Et av de mest nøyaktige nettstedene er gismeteo.ru. Dens søkemotor lar deg velge nesten hvilken som helst region i verden.

Steg 2

Velg komfortable og praktiske klær for avslapning. Gi preferanse til ting laget av naturlige stoffer - i varmt vær er de bedre "ventilerte" og forhindrer overdreven svetting, og i kaldt vær holder de seg varme. Selv om du bare skal ligge på stranden, ta noe behagelig å gå i - shorts eller ridebukse, T-skjorter, polo skjorter, T-skjorter. På sjøen vil en tunika eller pareo være uunnværlig. I dette antrekket kan du gå langs kysten til badedrakten er tørr, men husk at du ikke skal være i hotellbygningen i denne formen. Husk at alt kan skje på ferie, og at du kanskje ikke klarer å vaske tøyet, så ta med deg nok ting eller velg klær uten merking. Gode hoteller har vaskerom.

Trinn 3

Pakk noen varme ting i kofferten din, selv om du er på vei til feriestedet. For det første kan det hende at kveldene ikke er veldig varme, og for det andre kan du ikke forvente ferieanlegg ved ankomst. I tillegg kan det regne selv i det solfylte sør, så gensere, regnfrakker eller vindjakker vil ikke være overflødige.

Trinn 4

Velg skoene dine på en ansvarlig måte. Det er bedre å ta med seg påviste par, nettopp kjøpte sko kan gni føttene og ødelegge humøret ditt. For stranden trenger du skifer, flip-flops, sandaler eller tresko, for kveldsturer, sko, støvler, sandaler. Hvis du planlegger å gå mye, ta med to par utesko. Husk at varme føtter kan svette mye, noe som kan føre til gnagsår av calluses.

Trinn 5

Ikke glem hattene. Valget deres avhenger av besøksregionen. I varme land, sørg for å ta caps, panamas, bandanas, brede hatter og alt som vil beskytte deg mot solen. Hvis ruten din går på nordlige breddegrader, ikke glem strikkede hatter, selv om sommeren kan det være behov for dem, spesielt om kvelden.

Trinn 6

Hvis du skal besøke utflukter, spør først guiden din hvilke klær som er bedre å velge. For eksempel, for å klatre opp på Mount Moses i Egypt, selv i de varmeste månedene, bør du ta med deg en jakke og en varm genser, ellers må du leie et teppe, og dets hygieniske tilstand er dårlig. For å besøke noen religiøse steder må kvinner dekke til seg knærne og til og med anklene, og lette sportssko eller mokkasiner vil være uunnværlige under vandringsturer. Ta med deg et stort skjerf eller arafat på safari for å dekke ansiktet ditt fra sanden.

Trinn 7

Ta noen antrekk for å gå ut. De vil være nyttige hvis hotellet er vert for et arrangement eller hvis du vil delta på et arrangement utenfor boligen din.

Anbefalt: