Hvordan Kle Deg For Bryllupsgjester

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Kle Deg For Bryllupsgjester
Hvordan Kle Deg For Bryllupsgjester

Video: Hvordan Kle Deg For Bryllupsgjester

Video: Hvordan Kle Deg For Bryllupsgjester
Video: Hvordan kle deg på sykkelturen? 2024, April
Anonim

Du har mottatt en bryllupsinvitasjon. Dette er et tegn på god holdning, tillit og respekt for deg. Men sammen med hyggelige følelser, må du pusle over spørsmålene: hva du skal gi, hvordan du skal kle deg? Dessuten, hvis alt er relativt enkelt med en gave, kan det være et alvorlig problem å finne det mest passende antrekket. Valg av klær avhenger tross alt av mange faktorer: alder, kjønn, grad av forhold eller vennskap med begivenhetens helter, den rollen du har fått i bryllupet, egenskapene til kroppen din, etc.

Hvordan kle deg for bryllupsgjester
Hvordan kle deg for bryllupsgjester

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du er vitne, bør klærne dine være stilige, vakre. Prøv å matche antrekket i stil og farge med brudens kjole. Men selvfølgelig skal tingen ikke overskygge antrekket til den nygifte. Derfor, selv om du har en utrolig vakker, luftig ballkjole i garderoben din, bør du tenke nøye over om du skal bruke den til et bryllup. Bedre å begrense deg til et mer beskjedent antrekk. Diskuter dette problemet på forhånd med bruden selv eller hennes pårørende, spesielt hvis brudekjolen allerede er klar.

Steg 2

Drakt av vitnet skal ikke matche drakten til brudgommen i farge og stil. Det er også uønsket at det ser tydeligere mer luksuriøst ut. Selvfølgelig vil hovedoppmerksomheten i bryllupet være rettet mot bruden, men brudgommen skal ikke føle seg på sidelinjen.

Trinn 3

Kvinner skal kle seg for et bryllup basert på smak, evner, alder og kroppsform. Det er bare en streng regel: unngå hvitt, siden det på denne dagen er det nygifte privilegiet. Men selvfølgelig er det usannsynlig at dystre toner - svart, mørkegrå, mørkbrun - passer for et bryllup. Og knallrødt vil også se trassig ut. I stedet velger du moderate farger som beige, rosa, grønn osv.

Trinn 4

For lange kjoler vil sikkert forstyrre dansen. Derfor er det verdt å ha på seg enten et knelangt antrekk (det kan være litt lavere), eller buksedrakter. Bruk det mest passende fottøyet for den samme danserutinen. Sko skal være i samsvar med klærne, behagelige og ikke høyhælte. Selvfølgelig må smykker og en veske også matches.

Trinn 5

Det er mye lettere for menn i denne forbindelse. Hvis bryllupet finner sted om vinteren, er det bedre å ha på seg dress i mørke farger (grå eller blå). Det er bedre å ikke bruke svart farge. I de varmere månedene kan du komme til bryllupet i en lys grå drakt. T-skjorten skal være lys og passe til fargen på drakten. Ideelle sko er komfortable sorte sko.

Trinn 6

For noen menn, spesielt de som ikke liker bånd, oppstår spørsmålet: er det nødvendig å ha på seg denne "løkken" eller kan du klare deg uten den? Du kan ikke bruke den, men med tanke på høytidelig begivenhet er det bedre for en mann å komme til bryllupet med slips.

Anbefalt: