Hvordan Oppføre Seg I En Bar

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Oppføre Seg I En Bar
Hvordan Oppføre Seg I En Bar

Video: Hvordan Oppføre Seg I En Bar

Video: Hvordan Oppføre Seg I En Bar
Video: ТРИ ТОЧКИ и ваш ЖЕЛУДОК будет здоровым - Му Юйчунь о Здоровье 2024, Kan
Anonim

Å besøke forskjellige underholdningssteder blir mer og mer vanlig. Men fortsatt ikke alle klienter vet hvordan de skal oppføre seg riktig og riktig i dem.

Hvordan du skal oppføre deg i en bar
Hvordan du skal oppføre deg i en bar

Bruksanvisning

Trinn 1

Vær omgjengelig. Folk åpner seg og slapper av i barer, så ikke bli overrasket om en fremmed ler av vitsen din eller kommer med en morsom forespørsel. Vær enklere, svar på hyggelig kommunikasjon.

Steg 2

Respekter andre besøkende. Oppfør deg på en slik måte at du ikke fornærmer fremmede rundt deg. Ikke rop når du snakker med vennene dine, vent tålmodig på servitøren som jobber ved neste bord. Og husk selvfølgelig at alle besøkende har forskjellige mål. Hvis du kom for å møte en jente, betyr ikke det i det hele tatt at skjønnheten du har valgt vil være enig.

Trinn 3

Behandle personalet klokt. Tenk på antall besøkende og andre faktorer som direkte påvirker ledetiden. Vær tålmodig og vennlig, ikke glem å takke servitørene. Hvis du ikke blir tredoblet av en cocktail eller en tallerken, må du rolig diskutere problemet, og ikke gjøre noe oppstyr. I de fleste tilfeller innrømmer institusjonen sine feil og erstatter raskt ordren.

Trinn 4

Ikke start skandaler. I barer slapper folk av og slapper av, og de som kommer i veien får et dårlig navn. Forsøk å redusere alle misforståelser som oppstår under oppholdet ditt i institusjonen.

Trinn 5

Få venner med bartenderen. Det viktigste for de besøkende i baren er gode cocktailer som passer til stemningen og skaper en behagelig lysforgiftning. For å få maksimal glede av å besøke et underholdningsanlegg og ikke angre på å drikke om morgenen, inngå et tillitsfullt forhold til den viktigste i denne verden - bartenderen. Kast noen vitser, snakk om et generelt tema, og be dem om å gjøre noe spesielt for deg.

Anbefalt: