Hvordan Oppføre Seg For En Brudgom I Et Bryllup

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Oppføre Seg For En Brudgom I Et Bryllup
Hvordan Oppføre Seg For En Brudgom I Et Bryllup

Video: Hvordan Oppføre Seg For En Brudgom I Et Bryllup

Video: Hvordan Oppføre Seg For En Brudgom I Et Bryllup
Video: Я работаю в Частном музее для Богатых и Знаменитых. Страшные истории. Ужасы. 2024, April
Anonim

For at et bryllup skal lykkes, er det ikke nok å nøye forberede og trene programmet og velge en god dekorasjon til hallen. Brudgommen bør ta i betraktning at mye vil avhenge av hans oppførsel. For ikke å pådra seg brudenes vrede og ikke forårsake en negativ reaksjon fra gjestene ved hans handlinger, må begivenhetens helt overvåke oppførselen hans.

Hvordan oppføre seg for en brudgom i et bryllup
Hvordan oppføre seg for en brudgom i et bryllup

Bruksanvisning

Trinn 1

Ikke kom for sent. På bryllupsdagen din vil du mest sannsynlig måtte besøke mange steder. Du må hente bryllupskaken og bukettene, hente bruden, komme til registret i tide og til banketten. Planlegg dagen slik at du har god tid til å reise. Ellers vil du være nervøs selv, bringe bruden til tårer og mishage gjestene.

Steg 2

Hvis du og din forlovede bestemmer deg for å gjennomføre en løsepenger, kan du prøve å være rolig resten av ritualet. Brudepiker og slektninger til bruden kan spotte deg og til og med komme med ydmykende oppgaver, men siden du selv gikk med på dette, prøv å tåle alt med verdighet. Hvis du ikke har tenkt å tåle mobbing, må du på forhånd avtale med gjestene og bruden om at det ikke blir noe løsepenger.

Trinn 3

Følg instruksjonene fra personalet under seremonien på registret. Ikke bekymre deg, de vil forklare og vise deg alt, slik at du ikke blir forvirret og vil gjøre alt riktig. Forresten, ikke glem at det er brudgommen som er forpliktet til å gi dokumentene for registrering av ekteskapet til de registerkontorets ansatte, dessuten må dette gjøres på forhånd.

Trinn 4

Gjennom feiringen, både på registret og på banketten, må brudgommen behandle bruden veldig nøye. Og det er ikke bare at jenta er veldig bekymret og kanskje til og med redd. Det er bare at bruden ofte har de vanskeligste prøvelsene: det er hun som får enorme buketter i armfuls, med fare for å rynke eller flekker kjolen; skoen hennes, som hun selv, blir stjålet av berusede gjester, og noen ganger brukes grov kraft til dette. Og hvis du husker at bruden må holde sin luksuriøse kjole og frisyre upåklagelig til slutten av bryllupet, blir det klart at hun trenger spesiell oppmerksomhet og beskyttelse.

Trinn 5

Oppføre deg med verdighet. Bli aldri full - du får tid til å gjøre det senere, når bryllupet er over. Ikke bli involvert i en kamp hvis en av gjestene, registret eller restaurantansatte fornærmet deg eller forloveden din. Brudgommen bør på forhånd avtale med vennene sine, slik at de hjelper med å løse slike problemer og beroliger berusede selv.

Anbefalt: