Feil Når Du Organiserer Et Bryllup

Feil Når Du Organiserer Et Bryllup
Feil Når Du Organiserer Et Bryllup

Video: Feil Når Du Organiserer Et Bryllup

Video: Feil Når Du Organiserer Et Bryllup
Video: УКРАЛИ НОЖНИЦЫ ИЗМЕРЕНИЙ у ДЕМОНА! Кукла Чаки и Аннабель в реальной жизни! 2024, Kan
Anonim

En bryllupsfeiring er en veldig spennende begivenhet for både bruden og brudgommen. Er det en vits? Du må være i tide for alt, bli enig om alt, ikke glemme noe. Oppgavene før bryllupet er kanskje det morsomste. Glede er imidlertid blandet med angst: hvordan man ikke gjør en feil, ikke feilberegner og tar hensyn til alt. Og alle står overfor lignende spørsmål. Derfor må du forstå de grunnleggende feilene ved bryllupsplanlegging.

Feil når du organiserer et bryllup
Feil når du organiserer et bryllup

Tradisjon eller overtro

Gjennom årene, fra generasjon til generasjon, overføres tradisjoner. Og det er utrolig mange bryllupstradisjoner. La derfor deg ikke bli dratt til blind oppfyllelse av alle tradisjoner eller overtro. Velg noen som er mest vellykkede etter din mening, og følg dem. La for eksempel ikke brudgommen se brudekjolen før bryllupet, eller bare ugifte jenter pynter biler. Og til elskere av overtro kan du si: "Den som legger merke til, svarer han."

Etterligning

Svært ofte er det et ønske når du organiserer en feiring for å gjøre alt bedre enn venner eller bekjente hadde. Motstå denne fristelsen, fordi lommeboken ikke strekker seg. En dyr limousine, hvorfra bruden kommer ut i loslitt sko, vil mildt sagt se smakløs ut. Og en bryllupsfeiring i en eliterestaurant med et minimum av snacks er helt latterlig. Prøv derfor å fordele økonomien riktig, ikke rush til ekstreme forhold.

Jeg ønsker!

Denne feilen er veldig lik den forrige feilen. Forskjellen er at slagordet: "Jeg vil ha det!", Som regel blir fremmet av bruden. Dette er forståelig, hver jente drømmer om å gifte seg, og hun har lenge hatt et bilde av en bryllupsfeiring. Kanskje hun har forestilt seg mange ganger i en kjole fra en berømt couturier eller planlegger et bryllup ved bredden av et utenlandsk feriested. Men jeg har allerede beskrevet resultatet av denne feilen ovenfor.

Gjesteliste

Listene over inviterte blir, som det er, satt sammen av de unge og deres foreldre. De skyldige i ferien prøver å invitere så mange av vennene sine som mulig. Foreldre har et annet syn. Og de satte på listen nesten alle sine slektninger, noen ganger til og med de som barna har sett et par ganger i hele livet. Men de nygifte skal fortsatt huske at dette er ferien deres, og bare de skal bestemme.

Rett all din energi og ønsker om å holde et bryllup "uten problemer." Lag et vakkert bryllup der hvert element utfyller hverandre harmonisk.

Anbefalt: