Feil Ved Bruden Når Man Forbereder Seg Til Bryllupet

Feil Ved Bruden Når Man Forbereder Seg Til Bryllupet
Feil Ved Bruden Når Man Forbereder Seg Til Bryllupet

Video: Feil Ved Bruden Når Man Forbereder Seg Til Bryllupet

Video: Feil Ved Bruden Når Man Forbereder Seg Til Bryllupet
Video: Vælg den rigtige vej for at redde bruden Ladybug! 2024, April
Anonim

Selvfølgelig vil hver brud at bryllupet hennes skal være som et eventyr. Men det er mange små ting som kan ødelegge ferien.

Feil ved bruden når man forbereder seg til bryllupet
Feil ved bruden når man forbereder seg til bryllupet

1. Kjøp en brudekjole på forhånd

Spesielt hvis du er utsatt for vektsvingninger. Ikke det faktum at om et år vil du ha samme størrelse. Og enda mer, bør du ikke kjøpe kjoler et par størrelser mindre, med tanke på at du vil gå ned i vekt til bryllupet. Dette vil gi deg mange unødvendige bekymringer.

2. Kjøp en ubehagelig brudekjole og ubehagelige sko

La oss si at du har funnet en drømmekjole. Men du må også føle deg komfortabel i det, fordi du vil tilbringe hele dagen i det og til og med danse. For smalt eller for bredt skjørt, en glidende bodice, tett snøring - alt dette kan ganske mye ødelegge humøret ditt. Noen ganger kjøper bruder to kjoler - en til en seremoni og en fotosession, den andre til en bankett.

Nye, ubrukte sko kan forårsake enda flere problemer. Forbered derfor de stubbe skoene med stabile hæler som du allerede har brukt før.

3. Dra til det siste med valg av restaurant

Datoen spiller en rolle her - hvis du har et bryllup i den "varme" sesongen, det vil si om sommeren, på fredag eller lørdag, er det bedre å starte søket umiddelbart etter at du har sendt inn søknaden. Ellers kan valget være veldig lite. Videre kan du bare fastsette datoen for deg selv ved å foreta en forskuddsbetaling og signere en avtale.

3. Prøver å behage slektninger

Hvis kusinen din virkelig vil ta en tur i bryllupet i palassets interiør, og du selv og din forlovede vil ha et sommertelt på bredden av innsjøen, så gjør som du vil. Foreldre er selvfølgelig verdt å lytte til, men ikke glem at du er hovedpersonene. Hvis budsjettet tillater det, kan du arrangere to banketter - for slektninger og for venner.

4. Krangel med brudgommen om små ting

Ofte er bryllupsforberedelse allerede en alvorlig utfordring for et par. Noen ganger er bruden misfornøyd med at brudgommen ikke deltar i forberedelsene. Ikke bli fornærmet over dette, og enda mer så "nag" det. En annen feil er ikke å spørre hans mening i det hele tatt og å bestemme alt på egen hånd. Hvis han viser interesse for forberedelsesprosessen, gjør alt sammen, hvis ikke, så i det minste spør hans mening.

5. Spar penger på fotograf og makeupartist

Det er ting du kan spare på, for eksempel, velg en restaurant med et vakkert interiør og bestill et minimum av innredning, inviter bare de viktigste gjestene, og ikke arrangere et bryllup for 100 personer. Men fotografering er ditt livslange minne, så vær veldig forsiktig når du velger fotograf. Å gjøre sminke og hår selv eller spørre en venn er heller ikke verdt det, siden dette er en viktig komponent i brudens image.

Anbefalt: