Hvordan Kle Deg For Dåp

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Kle Deg For Dåp
Hvordan Kle Deg For Dåp

Video: Hvordan Kle Deg For Dåp

Video: Hvordan Kle Deg For Dåp
Video: Hvordan kle deg på sykkelturen? 2024, Kan
Anonim

Dåp er en veldig viktig og lys begivenhet i livet til enhver troende. Spiritualiteten og renheten i dette ritualet forplikter deg til å vises innenfor kirkens vegger riktig kledd for ikke å føle deg ukomfortabel. Hvordan kle seg for dåp?

Hvordan kle deg for dåp
Hvordan kle deg for dåp

Bruksanvisning

Trinn 1

Glem først åpne topper eller lavt snitt topper, jeans eller miniskjørt. Selv om du er vant til å bruke shorts og T-skjorter hele tiden, vil du føle deg vanskelig i kirken. Se i garderoben din etter en lang kjole med ermer eller et gulvlengde skjørt og en bluse. Disse alternativene er best egnet for å delta på dåp eller bli døpt selv.

Steg 2

Velg nyanser og farger på antrekket mer beskjedent, besettelsen og fargen på mønsteret får deg til å føle deg begrenset.

Trinn 3

Ikke glem å dekke til hodet ditt med et skjerf eller et skjerf, da det ikke er tillatt å besøke Herrens tempel med hodet avdekket i henhold til ortodoksiens kanoner.

Trinn 4

Unngå lys, iøynefallende sminke. Det er bedre å ikke bruke øyenskygge og rødme i det hele tatt. Ikke mal leppene dine, spesielt leppestift i mettede nyanser, til og med lipgloss bør være igjen til senere. Under den hellige dåpsritualen vil presten be deg om å kysse korset, men det er ikke tillatt å gjøre dette med malte lepper.

Trinn 5

Ikke bruk smykker. Øredobber, perler eller armbånd vil ringe og distrahere fra andre menneskers åndelige ordinanse, og du vil føle deg ukomfortabel. Men ikke glem korset.

Trinn 6

Hvis du skal døpe et lite barn, bør du vurdere kjolen hans. Kjøp nye klær til babyen din, de skal være i lyse farger. Vær oppmerksom på at faren vil smøre armene og bena på babyen, så det er bedre å ta vare på løse klær. I prosessen vil det først og fremst være ubehagelig for deg å brette de lange ermene på undertrøyen eller brette sammen buksene, spesielt hvis barnet begynner å gråte. Utsett babyens armer og ben på forhånd.

Trinn 7

Hvis du skal døpe en baby, pakk den inn i en spesiell hvit dåpsklut eller et håndkle (kantina). Gudmoren skal ta seg av anskaffelsen av denne viktige varen.

Trinn 8

Dåpen til en voksen, i henhold til alle reglene, skal skje i en lang skjorte eller en lys skjorte. Du kan finne slike klær i selve kirken rett før seremonien.

Trinn 9

Ikke glem flip-flops og et håndkle eller laken, du må tørke av etter tre dykk. Sørg for å beholde dåpskjolen din.

Anbefalt: