Hvordan Feire Påske Med Kolleger

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Feire Påske Med Kolleger
Hvordan Feire Påske Med Kolleger

Video: Hvordan Feire Påske Med Kolleger

Video: Hvordan Feire Påske Med Kolleger
Video: Зачем мы спасли ПРИШЕЛЬЦА от ЛЮДЕЙ В ЧЕРНОМ!? ПРИШЕЛЬЦЫ В РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ! 2024, Kan
Anonim

Du må forberede deg på forhånd til påsken. I følge kirkens regler er det nødvendig å følge en syv ukers faste før en så viktig høytid. Dette er tiden for åndelig renselse og omvendelse. Hver familie har sine egne tradisjoner i påsken, men mange må jobbe denne dagen.

Hvordan feire påske med kolleger
Hvordan feire påske med kolleger

Bruksanvisning

Trinn 1

Selv om du trenger å stå opp til jobb om morgenen, må du gå i kirken. Påskegudstjenesten begynner nøyaktig ved midnatt og varer til morgenen. Det er radikalt forskjellig fra vanlige gudstjenester, da det er fylt med lys, glede og en festlig stemning.

Steg 2

Forbered påskekakene dine på forhånd. Kjøp eller bake dine egne påskekaker og påskekaker i henhold til bestemorens oppskrift. Dette er hoveddekorasjonen på bordet. Form deigen til et kryss og pynt hatter av bakervarer med den. Dryss dem også med hjemmelaget glasur og dryss sjenerøst med fargede smuler.

Trinn 3

Stikk røde lys eller kvister med innviet pil i bakevarer, som det er vanlig i noen familier. Legg farget papir eller lintervietter på kakefatet. Du kan også lage cottage cheese påske. Din innsats vil absolutt bli verdsatt på jobben og vil være utrolig takknemlig for en så deilig godbit.

Trinn 4

Farg eggene: du kan bruke løkskinn i kokende vann eller med fargerike spesialfargestoffer kjøpt i butikken. Eller mal dem med en tynn pensel, gouache eller akvarell. En annen enkel og rask måte er å lime over med spesielle klistremerker. Hyggelig, enkelt og rimelig!

Trinn 5

Det er faktisk mange ferieoppskrifter. Det viktigste er å hellige maten og deretter behandle alle fra et rent hjerte. Legg alle produktene i kurvkurv og pynt det med et brodert håndkle.

Trinn 6

I stedet for de vanlige hilsener på jobben, kan du tale kolleger med ordene "Kristus er oppstanden!" Som svar må de si: "Han er virkelig oppreist!" I tillegg er det vanlig å kysse hverandre tre ganger.

Trinn 7

Forbered små påskegaver til ansatte: fargede og innviede egg, samt spesialbakte små kaker (slike mini-produkter tilberedes best i emaljekrus).

Trinn 8

Denne vårferien er vanskelig å forestille seg uten det elskede og populære påskespillet. Dette refererer til tradisjonen med "klinkende egg" med hverandre. To tar hardkokte egg og klatter med en stump eller skarp ende.

Anbefalt: