Hvordan Feire 1. April Med Kolleger

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Feire 1. April Med Kolleger
Hvordan Feire 1. April Med Kolleger

Video: Hvordan Feire 1. April Med Kolleger

Video: Hvordan Feire 1. April Med Kolleger
Video: Innovasjonslunsj 2024, Kan
Anonim

Opprinnelsen fra 1500-tallet i Frankrike under overgangen fra viktoriansk til gregoriansk kronologi, spredte ferien 1. april til nesten alle land. Ikke overalt de elsker og feirer ham, men hvorfor ikke benytte anledningen og muntre deg selv og de rundt deg?

Hvordan feire 1. april med kolleger
Hvordan feire 1. april med kolleger

Bruksanvisning

Trinn 1

For å feire 1. april på kontoret, trenger du godt humør og tilførsel av vittige, men snille vitser. På denne dagen prøver alle å spille andre og holder ørene åpne for ikke å bli fanget selv. Ingen reagerer på vitsen om en hvit rygg. Prøv å prankere kollegaene dine på mer originale måter. Tilsett salt og sukker i andre beholdere. Skjul noe og gjenta at du aldri har sett (selvfølgelig bør dette ikke dreie seg om viktige dokumenter som sjefen presserende ønsker å se). Du kan brille i frykt og rope at en kollega har en edderkopp eller kakerlakk i håret.

Steg 2

En samtale til direktøren. Selv om offeret oppdager en fangst, vil han fortsatt være forsiktig og bestemme at det er bedre å bli spilt ut enn å ignorere sjefens forespørsel. Det er sant at det er ønskelig at regissøren også har sans for humor, ellers vil både offeret og humoristen falle på nøttene.

Trinn 3

Sett opp en vits med et bilde. Start på lang avstand. Overbevis kollegene dine, og begynn å kaste meningsfulle blikk på offeret, mens du smiler mystisk. Etter en stund, når offeret ikke er på kontoret, samles det rundt datamaskinen. Så snart personen som blir spilt kommer inn, begynner alle umiddelbart å si at hun er så modig at ingen noen gang vil tørre å legge ut slike ærlige bilder på Internett. Tro meg, noen få ubehagelige øyeblikk er garantert for offeret, mens hun vil huske hva og når hun lastet opp til sidene.

Trinn 4

Forresten, om datamaskiner, hvis de står på bordene med ryggen til hverandre, så bytt museposisjonene og nyt det forbløffede utseendet til kolleger som prøver å finne en sammenbrudd. Hvis du jobber i en institusjon hvor det kommer mange besøkende, så heng et nytt skilt på et av kontorene, for eksempel med påskriften "buffet" og se hvordan kolleger fra neste avdeling prøver å bekjempe de som vil spise.

Trinn 5

Uansett vitser du velger, prøv dem først. Hvis du likte dem i stedet for den som ble spilt, så fortsett. Og etter jobb kan du samle alle til å ta te med et stykke kake, le og be om unnskyldning for dårlige vitser. Eller du kan arrangere en fest med dans, morsomme konkurranser og overraskelser.

Anbefalt: