Hvordan Er Den Egyptiske Turist- Og Handelsfestivalen

Hvordan Er Den Egyptiske Turist- Og Handelsfestivalen
Hvordan Er Den Egyptiske Turist- Og Handelsfestivalen

Video: Hvordan Er Den Egyptiske Turist- Og Handelsfestivalen

Video: Hvordan Er Den Egyptiske Turist- Og Handelsfestivalen
Video: Egyptiske guder digital skisse 2024, April
Anonim

Nok en gang, fra 20. juli til 20. august, arrangerer Egypt den årlige, allerede tradisjonelle festivalen for turisme og handel. Det holdes i de berømte turistbyene i landet - Giza, Alexandria, Hurghada, Kairo, samt det tilstøtende territoriet.

Hvordan er den egyptiske turist- og handelsfestivalen
Hvordan er den egyptiske turist- og handelsfestivalen

Denne ferien ble første gang holdt i 1997. Det tiltrekker seg mange turister til Egypt fra forskjellige land, der det hvert år tilberedes et variert, spennende program, sports- og kulturarrangementer. I tillegg tilbyr arrangørene festivalbesøkende å delta i alle slags lotterier og konkurranser. Vinnerne deres mottar forskjellige premier, alt fra enkle suvenirer til ganske dyre gaver, som husholdningsapparater, smykker, leiligheter, biler. Den internasjonale flyplassen i Kairo og hovedgatene er overraskende med sin skjønnhet i disse dager, de er dekorert med tusenvis av fargerike kranser.

Alle butikker og messer forbereder seg på forhånd for å ønske gjester fra hele verden velkommen. På festivalens dager forbløffer lokalproduserte varer kundene med sitt enorme utvalg og lave priser, de reduseres med 20-50 prosent. I tillegg er ikke disse kjøpene underlagt merverdiavgift. Forskjellen i pris betales på flyplassen når du reiser fra Egypt, men kvitteringer må presenteres. Det er verdt å merke seg at for å tiltrekke seg et større antall festivaldeltakere får gjestene imponerende rabatter på flybilletter, besøker restauranter og kafeer og overnatter på hotellrom.

Avdelingene for turistpolitiet, departementene for helse og turisme, toll- og skattetjenester er ansvarlige for komforten og sikkerheten til lokale innbyggere og gjester i landet. Hvem som helst kan av en eller annen grunn kontakte informasjons- og konsultasjonssentrene som mottar besøkende i løpet av denne måneden, døgnet rundt. Egyptiske unge mennesker og jenter som behersker fremmedspråk, jobber der. Alt dette gjøres for et mer behagelig opphold på festivalen.

Anbefalt: