Hvilke Høytider Holdes I April I England Og Amerika

Innholdsfortegnelse:

Hvilke Høytider Holdes I April I England Og Amerika
Hvilke Høytider Holdes I April I England Og Amerika

Video: Hvilke Høytider Holdes I April I England Og Amerika

Video: Hvilke Høytider Holdes I April I England Og Amerika
Video: Breaking News! Attack on US Military Base! They'r Attacking Anything American! UK Commences! 2024, April
Anonim

Ferien som feires her sier mye om særegenheter ved kulturen i England og Amerika. Og siden tradisjonene og skikkene for britene og amerikanerne er av stor betydning, tar de nok hensyn til høytiden.

Hvilke høytider holdes i april i England og Amerika
Hvilke høytider holdes i april i England og Amerika

Bruksanvisning

Trinn 1

1. april feirer britene og amerikanerne, i likhet med mange andre innbyggere i verden, April Fool's Day eller April Fool's Day. Feiringen av latter og sprell er ikke offisiell og ikke på kalenderne, men den er populær over hele verden, og England og Amerika er ikke noe unntak. Denne dagen holdes her på samme måte som i mange andre deler av planeten, for overalt er hovedattributtene til April Fool's Day moro, glede, vitser og godt humør.

Steg 2

En av de mer uvanlige amerikanske tradisjonene er havregrynfestivalen. Det finner sted den andre fredagen i april. En dag viet til grøt feires i byen St. George, South Carolina, hvor festivalen ledsages av morsom musikk, konkurranser og danser. På denne høytiden kan de som ønsker smake ikke bare havregryn, men også forskjellige andre retter som inneholder havregryn.

Trinn 3

En slik høytid som den internasjonale jorddagen eksisterer i alle verdenshjørner. I Amerika og England holdes handlinger og arrangementer dedikert til miljøproblemer, samt landskapsarbeid og landskapsarbeid på gårdsplasser, gater og spesielt parker. Historien til denne høytiden er knyttet til administratoren av staten Nebraska J. Sterling Morton, som senere ble landbruksminister. Det var han som ble arrangør av Tree Day i 1882, og fra det øyeblikket feires denne høytiden 22. april til ære for Mortons bursdag.

Trinn 4

Påske, en tradisjonell kristen høytid, feires både i Amerika og England. Denne kirkeferien viet til Jesu oppstandelse er ledsaget av en gudstjeneste, som kristne kommer med pyntede egg, påskekaker og cottage cheese påske. Etter å ha besøkt templet gratulerer folk hverandre med Kristi oppstandelse, spiser festlige godbiter.

Trinn 5

21. april i England ønsker alle aviser, radio- og TV-stasjoner Elizabeth II lykke med dagen. Faktisk feires denne høytiden to ganger, fordi Monarkens tradisjonelle bursdag feires også den tredje lørdagen i juni.

Trinn 6

Ferien til ære for skytshelgen for England, St. George, finner sted 23. april På denne dagen bruker britene røde roser, synger nasjonale sanger, festbordet består av tradisjonelle engelske retter: roastbiff, Yorkshire pudding, pølse i deig osv.

Trinn 7

I 1975, den 30. april, forlot den siste amerikanske soldaten Sør-Vietnam etter krigens slutt. 30. april feires i USA som dagen for veteran i Vietnamkrigen. Denne datoen er blitt for folket i Amerika symboliserer den generelle sorgen og smerten ved tapet av ektemenn, fedre, sønner som deltok i Vietnam uavhengighetskrig.

Anbefalt: