Hvordan Ikke Kjede Meg I Landet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Ikke Kjede Meg I Landet
Hvordan Ikke Kjede Meg I Landet

Video: Hvordan Ikke Kjede Meg I Landet

Video: Hvordan Ikke Kjede Meg I Landet
Video: Нашли ТРОЛЛЯ ПОД МОСТОМ В РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ! Поход в ЛАГЕРЕ БЛОГЕРОВ! 2024, Mars
Anonim

Voksne vil alltid finne noe å gjøre i landet, noen liker å ta vare på planter, noen liker å utstyre et rekreasjonsområde med en grill. Men barn trenger mer varierte aktiviteter, ellers kjeder de seg, og oppholdet ditt i landet vil bli ødelagt.

Hvordan ikke kjede meg i landet
Hvordan ikke kjede meg i landet

Nødvendig

  • - bordspill;
  • - badmintonutstyr;
  • - baller;
  • - barnehjørne
  • - basseng.

Bruksanvisning

Trinn 1

Før du tar hele familien med til dachaen, bør du tenke på hvordan du vil underholde deg selv og barna. Voksne kan spille brettspill om kveldene, og ta en pause fra dagens bekymringer om sengene og hagen. Ta med deg utstyr til aktive sportsspill. Badmintonracketer tar ikke mye plass, men vil hjelpe deg med å varme deg opp og ha det bra.

Steg 2

Kjøp et sett med utendørs barnehjørne for barn. Alle varene kan kjøpes separat, det er også små lyse hus og lysbilder og svinger. Sett av plass på tomten for å lage en fantastisk lekeplass for barn. Gjerd dette området med et farget plastgjerde med en gang.

Trinn 3

Far kan lage en sandkasse ved å sette sammen en struktur fra pussede brett. Barn leker gjerne i sanden om sommeren, og hvis det er slike fantastiske ting som et hus og en huske i nærheten, vil det være vanskelig for deg å ta barnet ditt til sengs.

Trinn 4

Tenk på forhånd at lekeplassen er synlig for deg både fra stedet og fra dacha-vinduet. Jevn overflaten og så mykt plengress overalt unntatt i sandkassen. For eldre barn kan du sette forskjellige vegger og stiger, et høyt hus med sklie.

Trinn 5

På den varme sommeren vil du gjerne slappe av i et stort oppblåsbart basseng, få en fargerik liten for barn. Ikke la barnet være uten tilsyn i vannet.

Trinn 6

Heng hengekøya i skyggen av trærne, se på barna derfra og bla gjennom bladene. Ta turer til nærliggende lunder eller naturskjønne innsjøer. Bare husk å beskytte deg mot flåttpenetrasjon. Kjøp alle nødvendige verktøy for førstehjelpsutstyr og ta det med deg.

Trinn 7

Hvis det er en dam i nærheten av din dacha hvor du kan svømme, kjøp svømmevester og sirkler for barn på forhånd. Du kan ta leker med deg til stranden som barnet skal leke med på stranden. Ta en volleyball for deg selv, helt sikkert vil du finne et selskap som vil støtte spillet.

Anbefalt: