Hvordan Vi Slapper Av I 2016: Helligdagskalenderen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Vi Slapper Av I 2016: Helligdagskalenderen
Hvordan Vi Slapper Av I 2016: Helligdagskalenderen

Video: Hvordan Vi Slapper Av I 2016: Helligdagskalenderen

Video: Hvordan Vi Slapper Av I 2016: Helligdagskalenderen
Video: Hallmark Christmas Movie 2016 - Journey Back to Christmas (2016) - Hallmark Holiday Movies 2016 ☆ 2024, April
Anonim

I 2016 har innbyggerne i Russland allerede fått presentert en offisiell høytidskalender. Det er ingen spesielle overraskelser å forvente, men mange innbyggere er allerede enige om at helgene er mer beleilig plassert enn i fjor.

Finn ut hvordan vi slapper av i 2016
Finn ut hvordan vi slapper av i 2016

Hvordan vi hviler i 2016 i januar, februar og mars

Det kommende 2016 begynte med den tradisjonelle nyttårsferien, som varte fra 1. til 10. januar. Til tross for oppfatningen fra visse representanter for myndighetene og befolkningen om at disse høytidene bør forkortes, er flertallet fortsatt glade for at det fortsatt er mange fridager i januar. Avgjørelsen om hvordan vi hviler i 2016 i februar ble ganske interessant: de siste årene ble dagen til forsvareren av fedrelandet i kalenderen vanligvis utsatt til mai eller påfølgende høytider, og februar besto utelukkende av vanlige hverdager. Denne gangen 23. februar 2016 er en fridag, og siden det er tirsdag, bestemte myndighetene seg for å gjøre mandag til den 22. fridagen, men med nødvendig forbehold. Lørdag 20. er en forkortet arbeidsdag.

как=
как=

I mars i år vil russiske innbyggere ha en tradisjonell miniferie knyttet til feiringen av den internasjonale kvinnedagen 8. mars, og denne gangen vil de være litt lenger. Årsaken til dette er igjen fordi 8. mars er tirsdag. Regjeringen bestemte seg for ikke å skimme, og gjorde mandag 7. mars også til en fridag. I motsetning til februar vil de foregående dagene, 5. og 6. mars, være helt fri. Fredag 4. mars anbefales det å bruke full tid, men mange ledere kan, etter tradisjon, gjøre det kort og holde et generelt selskap.

Hvordan vi hviler i 2016 i mai, juni, november

April er fortsatt uten helligdager: denne måneden gleder innbyggerne seg over våren som allerede har kommet til de fleste regioner og gleder seg til mai, som er den andre når det gjelder antall høytider i kalenderen. I mai 2016 hviler vi på 1., 2. og 3. tall. Dermed, sammen med lørdag 30. april, vil innbyggerne ha fire dager på rad. Neste kjære høytid Seiersdagen er 9. mai. Det er mandag, så det er ingen overraskelser her. Uansett, hvis en offisiell høytid følger en vanlig helg, er det alltid praktisk.

как=
как=

13. juni vil hele landet hvile til ære for Russlands dag, den offisielle datoen er den 12. Den festlige dagen vil være på mandag, som nok en gang overrasker med bekvemmeligheten av beliggenheten i 2016 av helgen etter hverandre. For eksempel vil det være veldig ubeleilig for mange å ha en fridag i løpet av arbeidsuken, og å utsette den til påfølgende måneder. Etter det begynner en lang periode uten helligdager fra juli til november, men de fleste innbyggere vil ha ferie, skole og studentferie i løpet av den, så det er ikke nødvendig å sørge mye.

National Unity Day i november 2016 faller fredag 4. november. Denne gangen, umiddelbart etter ferien, er det lørdags- og søndagshelger. Torsdag 3. november forplikter regjeringen å gjøre arbeidsdagen kortere. Dermed vil folk ha nok tid til å hvile og få styrke i en regnfull høst. Etter det kan du trygt forvente nyttår 2017, spesielt siden 31. desember er lørdag.

Anbefalt: