Hvordan Russere Slapper Av I 2020

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Russere Slapper Av I 2020
Hvordan Russere Slapper Av I 2020

Video: Hvordan Russere Slapper Av I 2020

Video: Hvordan Russere Slapper Av I 2020
Video: СТАРШЕКЛАССНИКИ против МЛАДШИХ КЛАССОВ! ДЕВЧОНКИ vs ПАРНИ! КАЖДАЯ ШКОЛА ТАКАЯ! 2024, Kan
Anonim

Planlegger du en ferie eller vil ha en morsom langhelg? For å gjøre dette er det verdt å sjekke produksjonskalenderen for 2020.

Ferier i 2020
Ferier i 2020

Produksjonskalenderen for 2020 er allerede godkjent. Det var noen overraskelser: 31. desember blir en arbeidsdag, vinterferien vil bare være 8 dager, men i februar, mars og juni vil vi ha tre helger på rad.

Bilde
Bilde

januar

Nyttårsferien i 2020 vil være litt mindre enn vanlig - 8 dager, fra 1. januar til og med 8. januar. I lang tid har det vært kontrovers, er det bra eller dårlig når høytiden varer i 10 dager? I 2020 ble det tilsynelatende funnet et kompromiss. Og til og med 31. desember 2019 blir det i det minste en kort og før-ferie, men fortsatt en arbeidsdag.

februar

Februar (29 dager), noe langvarig på grunn av et skuddår, gir 3 dager fri. Forsvarer av fedrelandsdagen faller på søndag, i forbindelse med hvilken fridagen blir utsatt til mandag - 24. februar.

mars

Den internasjonale kvinnedagen - 8. mars faller også på søndag, og dermed har vi 3 høytider: fra 7. til 9. mars.

april

Dessverre er det ikke forventet noen helligdager i april, men 30. april er offisielt anerkjent som en dag før ferien. I den forbindelse reduseres arbeidsdagen med en time.

Kan

Mai, som alltid, er rik på høytider. Den første bølgen av helligdager vil vare i fem dager: fra 1. mai til 5. mai. Så tre dager, fra 6. til 8., må du jobbe. Dessuten er den åttende en forkortet dag før ferien, som ikke kan annet enn å behage. Vi vil feire seiersdagen i tre dager: fra 9. til 11. mai inkludert.

juni

Russlands dag - 12. juni - på en fantastisk måte i 2020 faller på fredag. Dette betyr at det vil være 3 dager fri på rad: fra 12. til 14. juni. I tillegg er torsdag 11. juni en forkortet dag før ferien.

juli

Juli vil være en rent arbeidsmåned uten ekstra fridager, men siden mange tar ferie i denne perioden, er spørsmålet "hvordan hvile?" vil falle av naturlig.

august

Vel, for de som ikke hadde tid til å ta en ferie i juli og satt på kontoret i varmen, er august passende, noe som heller ikke vil glede med noen ekstra fridag.

september

Det er heller ingen høytider i september, det er på tide å komme tilbake til jobb. Riktignok er ikke fløyelssesongen avlyst. Det er ikke så varmt lenger, og det er færre turister.

oktober

Vi fortsetter å jobbe i oktober. Det blir ingen helligdager eller før-helligdager.

november

Og til slutt kommer ferien til oss. National Unity Day - 4. november - faller på onsdag. Vi går bare en dag, men 3. november er en pre-ferie og kort dag.

desember

31. desember faller på torsdag og vil igjen være en arbeidsdag, om enn en dag før ferien. Vel, så nyttårsferier og hei, nyttår!

Anbefalt: