Hvordan Lage Julepapirhåndverk

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Julepapirhåndverk
Hvordan Lage Julepapirhåndverk

Video: Hvordan Lage Julepapirhåndverk

Video: Hvordan Lage Julepapirhåndverk
Video: Paper Christmas Decorations! 5 DIY Christmas Crafts in 5 Minutes! 2024, April
Anonim

Nyttår er en tid med eventyr og mirakler. Det er også en snill familieferie, som vanligvis holdes sammen med familie og venner. Men hva om du kombinerer disse to komponentene og sammen med barna lager vakre nyttårspapirhåndverk som kan brukes til å dekorere en leilighet og et juletre? For eksempel fantastiske luftige snøfnugg. Og den fantastiske og enkle teknikken "quilling" - "papirrulling" vil hjelpe deg med dette.

Hvordan lage julepapirhåndverk
Hvordan lage julepapirhåndverk

Det er nødvendig

Skriverpapir (det er tykkere enn vanlig farget papir og holder formen bedre) hvitt og blått, saks eller brevpapir, blyant, lim og tannpirker

Bruksanvisning

Trinn 1

Skjær papiret i jevne strimler 5 til 10 mm brede. Det er praktisk å gjøre dette med en linjal og en verktøykniv. Hvis du lager et snøfnugg med barn, bruk sikkerhetssaks.

Steg 2

Skjær forsiktig en tannpirker på den ene siden, og bruk deretter en kniv til å lage et gap i midten av tannpirkeren.

Trinn 3

Fest den ene enden av papirstrimmelen til sporet på en tannpirker og pakk hele stripen rundt den. Du kan krølle papiret med hendene.

Trinn 4

Lag det nødvendige antallet vridde striper til snøfnaken: 18 hvite og 18 blå. Fest endene på stripene ved å lime dem pent på sirklene.

Trinn 5

Vi begynner å danne et snøfnugg. Ta 6 hvite snøfnuggbiter; de må klemmes med tommelen og pekefingeren på den ene siden for å få form av en dråpe. Samle dem i en blomst - lim dem sammen.

Trinn 6

Ta 6 elementer i en annen farge; de må formes som en diamant (øyne). For å gjøre dette klemmer du sirklene på begge sider. Lim de resulterende diamantene mellom de hvite kronbladene på snøfnaken.

Trinn 7

Lim 6 blå sirkler til de hvite kronbladene uten å forme dem.

Trinn 8

Form sirkelene igjen i dråper og lim dem til hver diamant på begge sider (de vil fylle mellomrommet mellom diamantene og sirklene). Du trenger totalt 12 "dråper".

Trinn 9

Klyp de siste 6 blå sirkler som diamanter, men lag en liten bøyningsbølge. Lim mellom de hvite "dråpene".

Anbefalt: