Hvordan Samle Fargemusikk

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Samle Fargemusikk
Hvordan Samle Fargemusikk

Video: Hvordan Samle Fargemusikk

Video: Hvordan Samle Fargemusikk
Video: (R) Бред величия, шизофрения, синдром Кандинского-Клерамбо ©The idea of grandeur 2024, April
Anonim

Det er umulig å forestille seg et hjemmediskotek uten fargemusikk, og selv om denne "dekorasjonen" av hallen allerede er utdatert, har den fremdeles sin egen sjarm. Det er lite sannsynlig at det vil være mulig å kjøpe lamper, så det er fornuftig å lage et upretensiøst design selv

Hvordan samle fargemusikk
Hvordan samle fargemusikk

Nødvendig

Lysdioder (12 deler), 2 motstander per 100 Ohm, 0,5 W, flat 14-ledningskabel med ledede ledere, LPT-kontakt (hann) 25 pins

Bruksanvisning

Trinn 1

Velg først en kropp. Du kan bruke en gjennomsiktig nyanse, en frontlys fra en bil eller lage den selv. Vær oppmerksom på at skjermen er ugjennomsiktig, men godt gjennomsiktig av lysdiodene. Gjør avstanden mellom skjermen og lysdiodene minst 1 cm. La et sted for diodene være ca. 4 cm.

Steg 2

Så en form ut av tynt gjennomsiktig plexiglass for å passe til skjermens form. Merk LED-lampenes posisjon og bor hullene med en 5 mm boremaskin. Sett LED-lampene inn i hullene med linsene utover, og smør hullet innvendig med gjennomsiktig lim. Fest diodene og bøy katoden til hver diode mot brettet. Koble ledningene på brettet med kobbertråd i 2 grupper på 6 ledninger, lodding.

Trinn 3

Del båndkabelen i kjerner 2-3 cm lengre enn brettet. Strip en ledning fra hver side av løkken og vikle hver ledning på terminalene på begge motstandene. Lodd den andre ledningen på motstandene til ledningen som forbinder katodene. Fjern de resterende ledningene og tre dem på LED-anodene som stikker ut av brettet.

Tøm båndet på den andre siden, fjern ledningene og loddetinn til LPT-kontakten.

Trinn 4

Pluggene på pluggen er nummerert fra venstre mot høyre, først den øverste raden, deretter bunnen, det vil si øverst 1-13 og nederst 14-25. Pinnene 18-25 er "malt", loddet til en av disse pinnene de to ytterste ledningene i sløyfen, de samme som er koblet til katodene i diodene gjennom motstander. Deretter lodder du de resterende ledningene på pinnene 1-9, 14, 16, 17. Dette vil være pluggen.

Trinn 5

Bruk Winamp-programmer, LptLight-plugin og GiveIO-driver. Etter det er det bare å justere LED-responsnivåene.

Anbefalt: