Hvordan Bestemme Bryllupsdagen Din

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Bestemme Bryllupsdagen Din
Hvordan Bestemme Bryllupsdagen Din

Video: Hvordan Bestemme Bryllupsdagen Din

Video: Hvordan Bestemme Bryllupsdagen Din
Video: КАК же ПОПАСТЬ на ИГРУ В КАЛЬМАРА?! Самые ТОПОВЫЕ СПОСОБЫ пройти на ИГРУ В КАЛЬМАРА! 2024, April
Anonim

Det skjer at på kvelden før bryllupet blir fremtidige ektefeller overtroiske. Først og fremst gjelder dette valget av registreringsdato. Det er mange kriterier, basert på hvilke du kan velge dato for den kommende feiringen.

Hvordan bestemme bryllupsdagen din
Hvordan bestemme bryllupsdagen din

Bruksanvisning

Trinn 1

Velg bryllupsdato basert på viktige begivenheter for paret ditt. Dette kan være dagen du møtte eller datoen for første kyss, første date. Hvis denne dagen er meningsfull for deg, og det var den dagen du var virkelig lykkelig, så kan du håpe at ekteskapet som ble inngått på denne dagen, vil bli langt og lykkelig.

Steg 2

Gjennomgå folklorekalenderen før du planlegger en dato for ekteskapsregistreringsseremonien. Populær tro sier at du ikke skal gifte deg i mai - paret vil lide hele livet. Å gifte seg i januar, ifølge de samme kildene, regnes som et dårlig varsel - det kan føre til tidlig enke. Men februar er ganske gunstig for ekteskap - de unge vil leve i tillit og harmoni. Hvis bruden giftet seg i mars, vil hun sannsynligvis bo i et fremmed land for henne. April er en foranderlig måned, og de unges lykke vil være den samme som denne måneden. Paret, som giftet seg i juni, vil ha bryllupsreisen hele livet. Juli vil medføre lykke og sorg for ektefeller i like stor andel. August er et godt valg, paret vil være livslange venner. Et bryllup i september varsler et stille og fredelig familieliv. Men i oktober er det bedre å ikke gifte seg - ektefellens liv vil være fullt av motgang og motgang. Ekteskapet i november lover et rikt familieliv. Og desember varsler styrking av kjærlighet med hvert år som bodde sammen.

Trinn 3

Prøv å bestemme bryllupsdagen ut fra astrologiske prognoser. I dette tilfellet må du ta hensyn til hvilken ukedag bursdagen din faller i år. For eksempel lover et bryllup på mandag, forutsatt at bursdagen faller samme dag, lykke for et ektepar. Tirsdag vil bringe skandaler og krangler til familien, det er bedre å velge en annen dag. Et bryllup på onsdag betyr at ektefellen vil være foranderlig: i dag elsker han deg, og i morgen kan han avkjøle seg dramatisk. Hvis du streber etter lederskap i ekteskapet, er bryllupet best planlagt til torsdag. Et fredagsbryllup vil gi lykke til i alle henseender - både i forretninger og i et intimt gifteliv. Lørdag passer for et bryllup for de som drømmer om et rolig og fredelig familiereir. Paret gift på søndag vil støtte hverandre gjennom hele livet.

Trinn 4

Sjekk månekalenderen når du velger en dag til bryllupet ditt. Faktisk, for hver månedag bestemmes sin egen energi: positiv eller negativ. Et ekteskap vil være ideelt hvis det inngås på den sjette, tiende, ellevte, femtende, syttende, tjueførste, tjueførste eller tjue syvende månedag.

Anbefalt: