Hvordan Feire Mammas Jubileum

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Feire Mammas Jubileum
Hvordan Feire Mammas Jubileum

Video: Hvordan Feire Mammas Jubileum

Video: Hvordan Feire Mammas Jubileum
Video: Оригами КОРОБОЧКА МОЛОКА из бумаги | DIY Милые зверята | Origami paper milk box 2024, April
Anonim

Som barn våknet du på bursdagen din med en følelse av søt forventning: foreldrene dine trolig brydde seg om å gjøre ferien best. Nå er det din tur til å behage den kjæreste personen - moren din. Sørg for at feiringen av jubileet hennes vil bli husket lenge og vil gi mange hyggelige minner.

Hvordan feire mammas jubileum
Hvordan feire mammas jubileum

Nødvendig

  • - kollektive gratulasjoner;
  • - selskapslokale
  • - festvert.

Bruksanvisning

Trinn 1

For moren din, helt sikkert, vil det ikke være feriens omfang og dyre gaver som vil være mye mer verdifulle, men varme ord og nærværet av nære mennesker i nærheten. Prøv å varsle alle slektninger og venner om jubileet på forhånd. Siden du kjenner moren din bedre enn de fleste, inviter akkurat dem som hun vil se. Overraskelse: finn for eksempel en gammel skolevenninne som mor husket med varme mer enn en gang.

Steg 2

Hvis det meste av ferien er hjemme, kan du legge til litt variasjon. Lei en liten bankettsal hvor som helst. Dermed redder du moren din fra bryet med å forberede et festbord. Velg tradisjonelle retter som vil appellere til gjester i denne generasjonen.

Trinn 3

Inviter jubileumets vert. Det trenger ikke å være en "toastmaster" nær din mors generasjon. Det viktigste er at programlederen forstår behovene til det samlede publikum, kan organisere kvelden riktig, forberede interessante konkurranser og gi hver gjest en mulighet til å uttrykke seg.

Trinn 4

Forbered en overraskelse på forhånd fra alle nær deg. Det kan være en video der alle skriver ned sine ønsker, eller en veggavis med fotografier, der alle kan skrive ord fra hjertet. Mor vil beholde en slik gave i mange år og vil senere se på den mer enn en gang.

Trinn 5

Inviter en profesjonell fotograf. Be ham om å bli kreativ med prosessen. For eksempel kan du distribuere interessante kostymer eller attributter til alle gjester, og ta uvanlige bilder. Plasser bildene i et vakkert album og presenter det om noen få dager som en annen gave.

Anbefalt: