Hvordan ønske Svigermor Lykke Til Med Dagen Din

Innholdsfortegnelse:

Hvordan ønske Svigermor Lykke Til Med Dagen Din
Hvordan ønske Svigermor Lykke Til Med Dagen Din

Video: Hvordan ønske Svigermor Lykke Til Med Dagen Din

Video: Hvordan ønske Svigermor Lykke Til Med Dagen Din
Video: 10 сентября чудотворный день, скажите всего одно простое и волшебное слово 2024, April
Anonim

Svigermors bursdag er en flott anledning for hele familien å komme sammen ved festbordet, for å gi varme og oppmerksomhet til sine pårørende. Og det spiller ingen rolle om du forbereder gratulasjoner i vers eller bare sier noen ord - det viktigste er at ønskene kommer fra hjertet.

Hvordan ønske svigermor lykke til med dagen din
Hvordan ønske svigermor lykke til med dagen din

Nødvendig

  • - forberedte gratulasjoner;
  • - blomsterbukett;
  • - tilstede;
  • - postkort.

Bruksanvisning

Trinn 1

Du brukte sannsynligvis uttrykket "min svigermor" mer enn en gang i en samtale. Tenk på hvem denne kvinnen er for deg. Formell slektning fra konas side? Eller en omsorgsfull, forståelsesfull "andre mor"? Uansett hvordan forholdet utvikler seg i familien din, husk at denne kvinnen ga deg din elskede ektefelle. Det er denne følelsen av takknemlighet som skal være hjertet i gratulasjonene dine.

Steg 2

Hvis du bestemmer deg for å gratulere din svigermor med bursdagen din i familiekretsen, har du muligheten til å finne ut alle nyansene på forhånd og delta i forberedelsen av ferien. Finn først ut hva andre slektninger skal gi henne for ikke å kjøpe de samme gavene.

Trinn 3

Finn deretter ut nøyaktig tidspunkt og sted for feiringen. Å være for sent til en feiring er en stor respektløshet for bursdagsjenta. Hvis du har muligheten til å leie et rom i en restaurant, må du sørge for å gjøre det etter å ha konsultert henne. Redd svigermor din fra å måtte mase, lage mat, dekke bord og vaske opp på bursdagen hennes.

Trinn 4

Velg en gave til din svigermor på forhånd, pakk den nydelig og signer kortet. I de fleste tilfeller er det mer korrekt å overlate kjøpet av en gave til din kone, fordi hun kjenner moren bedre enn deg. Men hvis du tilfeldigvis hører at svigermor din drømmer om en ny TV eller telefon, så kan du kjøpe denne gaven selv.

Trinn 5

Men den ønskede og nødvendige gaven er bare halvparten av suksessen. Det er tross alt ikke en gave som er viktig, men oppmerksomhet. Husk å gratulere din svigermor personlig. Sørg for å komplimentere henne og si at hun alltid ser vakker ut, og i dag er hun dobbelt vakker. Ikke overse det faktum at hun i dag er ett år eldre.

Trinn 6

Hverdagsobservasjon “Hvis du vil vite hvordan din kone vil være i fremtiden, se på moren,” som et kompliment til begge kvinnene. Dette kan gjøres som følger:”Å se hvor vakker, smart og omsorgsfull min svigermor er, med hvilken varme hun behandler familien sin og menneskene rundt seg, er jeg veldig glad for å innse at min kone er som deg. Og mange år senere vil hun være like vakker, klok og omsorgsfull som du er nå."

Anbefalt: