Hvordan Tilbringe Vårferie Med Barna

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tilbringe Vårferie Med Barna
Hvordan Tilbringe Vårferie Med Barna

Video: Hvordan Tilbringe Vårferie Med Barna

Video: Hvordan Tilbringe Vårferie Med Barna
Video: Постучись в мою дверь 44 серия на русском языке (Фрагмент №1) Sen Çal Kapımı 43.Bölüm 1.Fragman 2024, April
Anonim

Så den frostvinteren er over, og med det nærmer det mest slitsomme skolekvartalet seg. Hvis ferien din og barnets ferie er den samme, bruk dem sammen. Når alt kommer til alt, gir uendelige bekymringer noen ganger ikke tid til full kommunikasjon med familien.

Hvordan tilbringe vårferie med barna
Hvordan tilbringe vårferie med barna

Bruksanvisning

Trinn 1

Selv uten å gjøre spennende turer og turer til feriesteder, kan du slappe av i løpet av ferien med barnet ditt. Byens kulturinstitusjoner er i stand til å presentere deg med mange overraskelser i form av nye utstillinger i museer, interessante utstillinger og premiereforestillinger på teatre. Studer plakaten nøye for feriedagene, dette vil hjelpe deg med å lage et program med hendelser.

Steg 2

For jenter og deres mødre har shopping en utmerket avslappende effekt, så pappaer og brødre kan lett miste dem i kjøpesenteret hele dagen. Men fedre og sønner er kontraindisert til å dukke opp der, etter 20-30 minutter begynner de å være allergiske mot tetthet og endeløs flimring av mennesker. Merkelig nok kan menn i alle aldre hvile, bare flytte forskjellige jernbiter i garasjen fra sted til sted og snakke om fiske og biltemaer. Om kvelden vil du møte hele familien til middag, fornøyd med tiden du har brukt.

Trinn 3

Alle liker uten unntak aktive spill i fornøyelsesparken. Så velg en solskinnsdag å dra dit sammen. Mange attraksjoner fungerer ikke i mars ennå, men det er noen som er åpne hele året. Du kan mate kvidrende fugler og morsomme ekorn i parken, så ikke glem å legge noen smakfulle nøtter i lommen.

Trinn 4

Hvis barn vil ha det gøy, og været ikke tillater det å bli gjort utendørs, kan du gå med hele familien til lekesenteret. Vanligvis åpnes slike klubber i store supermarkeder eller på skoler og barnehager. Barn elsker å leke med oppblåsbare leker og vandre gjennom fargerike labyrinter. På dagene av vårferien er underholdningssentre støyende og morsomme, vertene arrangerer morsomme konkurranser og klovneshow.

Trinn 5

Besøk besteforeldrene som inviterer dere alle i lang tid. Bare advare dem på forhånd slik at de får tid til å tilberede alle slags godbiter og delikatesser. På slutten av dagen vil du og barna dine, som knapt klemmer seg i jakkene, reise hjem glade for å avslutte kvelden med rolige brettspill.

Trinn 6

Etter slike gastronomiske utskeielser trenger dere alle en aktiv ferie. Barn vil være interessert i å spille paintball eller bowle med sine elskede foreldre. Bare ikke glem at mars er en lumsk måned når det gjelder vær, det kan bli veldig kaldt om kvelden. Varm opp i den koselige kafeen over te og varme kaker.

Trinn 7

På den siste feriedagen kan barn føle seg triste, spør hvordan de vil bruke denne tiden. Prøv å oppfylle deres ønsker, for du er sannsynligvis lei deg for at høytiden ble avsluttet så raskt.

Anbefalt: