Slik Ordner Du En Brudeløsning I Mafia-stil

Innholdsfortegnelse:

Slik Ordner Du En Brudeløsning I Mafia-stil
Slik Ordner Du En Brudeløsning I Mafia-stil

Video: Slik Ordner Du En Brudeløsning I Mafia-stil

Video: Slik Ordner Du En Brudeløsning I Mafia-stil
Video: Либертарианская суть мафии. Рекомендую одно интервью. 2024, Kan
Anonim

Tema bryllup har blitt spesielt populært i det siste, da den uvanlige formen for å holde virkelig glede ikke bare til de nygifte, men også til gjestene. Mafia-stil brudeinnløsning er ganske enkel å organisere. For å gjøre dette må du være tålmodig, fantasifull og kjøpe stiliserte rekvisitter.

Mafia stil brudepris
Mafia stil brudepris

Viktige detaljer

For å kjøpe en mafia-stil brud, bør du bekymre deg på forhånd om hva du trenger i løpet av organisasjonen. Gjenstander som kortstokker, sjeldne spaserstokker, dart, antikke saker, kommoder, kofferter, retikler, pokersjips, dyre naturlige sigarer, vil bidra til å få de mest originale ideene til liv.

Ikke glem å tenke på innredningen av lokalene der løsepenger skal finne sted. Kjøp stoffer i rødt, grønt og svart for den nærmeste 30-årene. Hvis du draperer bord, vegger, møbler med tett stoff, får du et typisk mafia-stil interiør. Du kan også legge massiv lysekroner og henge plakater og gamle aviser på veggene som viser representanter for "klanene" til bruden og brudgommen. For løsepenger musikk, velg live saksofon musikk eller finn en eksklusiv grammofon med å spille plater.

Tankefullt scenario

Den vellykkede oppkjøpet av bruden avhenger av det forberedte manuset. Oppgi på forhånd alle rollene til gjester og slektninger fra nygifte. Brudgommen kan være en ung mafioso som ble forelsket i datteren til en berømt gangster og prøver å imponere faren på noen måte. For å gjøre dette må brudgommen bestå vanskelige tester i kampen om hjertet til den valgte. Som regel er alle konkurranser basert på pengespill. Reglene er satt avhengig av situasjonen. Det viktigste når du organiserer en løsepenger i mafia-stil, er det tette arbeidet til alle bryllupsgjestene og et godt humør.

Anbefalt: